Κυβέρνηση 153 βουλευτών για τον Αλ. Τσίπρα - Τι δήλωσε μετά την ψήφο εμπιστοσύνης (βίντεο)


Με 153 βουλευτές να στηρίζουν την Κυβέρνηση ολοκληρώθηκε η τριήμερη διαδικασία παροχής ψήφου εμπιστοσύνης, το βράδυ της Παρασκευής (10/5/2019). 

Μετά το τέλος της ψηφοφορίας, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε δηλώσεις του στο περιστύλιο της Βουλής ανέφερε:

Συνεχίζουμε την προσπάθεια για την ενίσχυση των πολλών.  Όχι με λόγια αλλά με πράξεις. Μετά το σημερινό αποτέλεσμα, την επόμενη εβδομάδα όλα όσα εξαγγείλαμε, μέτρα ελάφρυνσης των πολλών, μέτρα στήριξης της ελληνικής οικονομίας, μέτρα στήριξης της ελληνικής κοινωνίας θα γίνουν πράξη. Άμεσα. Όλα όσα αφορούν το 2019 θα ψηφιστούν την άλλη εβδομάδα και θα αρχίσουν να εφαρμόζονται από την μεθεπόμενη εβδομάδα. Είναι μία στρατηγική που αφορά την ενίσχυση της κοινωνικής πλειοψηφίας, το να νιώσουν οι πολίτες που ακόμη δεν έχουν αισθανθεί το τέλος της κρίσης και το τέλος των μνημονίων, να αισθανθούν στην καθημερινότητά τους, στη ζωή τους, ανάσα, ελάφρυνση και προοπτική. 

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για την αύξηση των βουλευτών που έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, ο Πρωθυπουργός απάντησε: 

Είχα πει στην πρωτομιλία μου, απευθυνόμενος στον κύριο Μητσοτάκη ότι κινδυνεύει να «πάει για μαλλί και να βγει κουρεμένος». Νομίζω πως έτσι έγινε. 

Αναχωρώντας, σε ερώτηση δημοσιογράφου ο Πρωθυπουργός πρόσθεσε: 

Έχουμε μία στρατηγική. Η οποία δεν είναι στρατηγική συγκυριακή ή ευκαιριακή.  Αυτά που ανακοινώσαμε την προηγούμενη εβδομάδα τα έχουμε σχεδιάσει εδώ και δύο χρόνια. Και είναι μόνιμα μέτρα. Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια