Ο Γιάννης Παπαγιάννης σε Ν. Νικομήδεια, Ν. Λυκογιάννη και Πατρίδα - Επίσκεψη στην ΠΥ Βέροιας


ΔΤ: Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκαν οι επισκέψεις του υποψήφιου δημάρχου Βέροιας Γιάννη Παπαγιάννη σε τοπικές κοινότητες του δήμου, στη Ν. Νικομήδεια, στη Ν.Λυκόγιαννη και στην Πατρίδα. Συνοδευόμενος από υποψήφιους συμβούλους της παράταξης του "Δικαίωμα για νέα Βέροια" ο κύριος Παπαγιάννης βρέθηκε για μία ακόμη φορά, σε σύντομο χρονικό διάστημα, κοντά στους δημότες και άκουσε τα πολλά και δικαιολογημένα παράπονα τους για την εγκατάλειψη που έχουν βιώσει τα τελευταία χρόνια, την πλήρη αδιαφορία της δημοτικής αρχής για την καθημερινότητα τους. 

Ο κύριος Παπαγιάννης δεσμεύτηκε πως οι δημότες θα απολαμβάνουν ισότιμη αντιμετώπιση από την 1η Σεπτεμβρίου, πως ολοκληρώνονται βασικά έργα υποδομής, δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης, που έμειναν στη σφαίρα των υποσχέσεων των διοικούντων. Ψηλά στη λίστα των προτεραιοτήτων του κυρίου Παπαγιάννη, η καθαριότητα, η ανάπλαση πλατειών και παιδικών χαρών, η αντιμετώπιση του προβλήματος με τα αδέσποτα, ο εκσυγχρονισμός του τοπικού οδικού δικτύου. 

"Εγώ δεν χρειάζομαι χάρτη για να έρθω εδώ, όπως αυτοί που σας θυμούνται μόνο σε κάθε εκλογική αναμέτρηση. Για εμάς δεν υπάρχουν πολίτες β' κατηγορίας, η εποχή που οι κοινότητες αφέθηκαν στο έλεος του Θεού τελειώνει. Δεν θα αφήσουμε τα χωριά μας να ερημώσουν", δήλωσε ο κύριος Παπαγιάννης και πρόσθεσε: "Η απαξίωση των τοπικών κοινοτήτων σημαίνει απαξίωση του αγροτικού και του κτηνοτροφικού τομέα, σημαίνει διάλυση της ραχοκοκκαλιάς της τοπικής μας οικονομίας. Και αυτό δεν θα το επιτρέψουμε. Εμένα θα βαρεθείτε να με βλέπετε! Θα είμαι εδώ, παρών, για να επιλύουμε τα προβλήματα άμεσα", κατέληξε.


Επίσκεψη στην ΠΥ Βέροιας


Συνεχίζοντας τον κύκλο επαφών του με φορείς της πόλης ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Παπαγιάννης επισκέφθηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας, επικεφαλής πολυμελούς ομάδας υποψηφίων συμβούλων της παράταξης του "Δικαίωμα για νέα Βέροια".

Στη συνάντηση του με τα στελέχη της ΠΥ που διεξήχθη σε πολύ φιλικό κλίμα, ο κύριος Παπαγιάννης είχε την ευκαιρία να τους ευχαριστήσει για την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο και να δεσμευτεί, πως από την 1η Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία και συνεννόηση με τη Διοίκηση της Πυροσβεστικής, ώστε να οικοδομηθεί ένα ισχυρό πλαίσιο συνεργασίας, προς όφελος του τόπου, τόσο στα μείζονα θέματα αντιπυρικής προστασίας όσο και στα ζητήματα πολιτικής προστασίας. "Εμείς θα κάνουμε, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας, το παν ώστε να διευκολύνουμε το έργο των στελεχών της Πυροσβεστικής. Θα έχουμε ανοιχτή γραμμή, 24 ώρες το 24ωρο, ώστε να λύσουμε προβλήματα, δίνοντας προτεραιότητα στον τομέα της πρόληψης των πυρκαγιών", σημείωσε ο κύριος Παπαγιάννης και προσέθεσε: "Η διάνοιξη και συντήρηση αντιπυρικών ζωνών, ο καθαρισμός των ρεμάτων και άλλων κοινόχρηστων χώρων από χορτάρια είναι δράσεις ζωτικής σημασίας που οφείλουμε να υλοποιήσουμε, σε συνεννόηση με την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Ο τόπος μας δεν θα μείνει απροστάτευτος", κατέληξε.
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια