Συνάντηση Α. Μαρκούλη με Αστυνομικές Αρχές και Λύκειο Ελληνίδων - Επίσκεψη στην Αγ. Μαρίνα


Συνάντηση με τις Αστυνομικές Αρχές, με εκπροσώπους του Λυκείου των Ελληνίδων Βέροιας  και επίσκεψη στην Αγ. Μαρίνα έκανε ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Αντώνης Μαρκούλης και στελέχη του συνδυασμού του “Προτεραιότητα στον Πολίτη”. 

Συνάντηση με Αστυνομικές Αρχές

Την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας στη Βέροια, το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης στους Γεωργιανούς και την Αστυνομική Ακαδημία (Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Βόρειας Ελλάδος) στην περιοχή του Πανοράματος, επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Αντώνης Μαρκούλης, με ομάδα υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού «Προτεραιότητα στον Πολίτη». Στο πλαίσιο αυτών των επισκέψεων,  δόθηκε η ευκαιρία σε όλα τα μέρη να θέσουν ζητήματα που είναι ανάγκη αντιμετωπιστούν με τη συνδρομή της επόμενης Δημοτικής Αρχής. Τόσο ο Αστυνομικός Διευθυντής, Χρήστος Σιμούλης, όσο και ο Διοικητής της Σχολής, Διονύσιος Κούγκας, και η Διοικήτρια του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης, Παναγιώτα Καρρά, έλαβαν διαβεβαιώσεις από τον Αντώνη Μαρκούλη ότι θα τον βρουν σύμμαχο στην κάλυψη όσων αναγκών προκύψουν, κυρίως σε θέματα υποδομών και εξοπλισμού. 

Συνάντηση με εκπροσώπους του Λυκείου των Ελληνίδων Βέροιας


Το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Προτεραιότητα στον Πολίτη» επισκέφθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας μέλη της Διοίκησης του Λυκείου των Ελληνίδων Βέροιας. Τα μέλη υποδέχθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας, Αντώνης Μαρκούλης. Πραγματοποιήθηκε διάλογος αναφορικά με τη δράση του Λυκείου και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ιστορικός σύλλογος. Το βασικό πρόβλημα εστιάζεται στην έλλειψη στέγης για το Λύκειο. Ο Αντώνης Μαρκούλης διαβεβαίωσε ότι η δική του Δημοτική Αρχή θα δώσει χώρο στέγασης σε κάθε δραστήριο σύλλογο και, φυσικά, στο Λύκειο των Ελληνίδων προκειμένου να συνεχίσει απρόσκοπτα και να επεκτείνει τη σημαντική δράση του. Οι εκπρόσωποι του συλλόγου, με τη σειρά τους, ευχήθηκαν στον υποψήφιο Δήμαρχο και την παράταξή του επιτυχία στον ευγενικό στόχο.

Εικόνα εγκατάλειψης στην Αγία Μαρίνα αντίκρισε ο Αντώνης Μαρκούλης


Προβλήματα στους τομείς της ύδρευσης (κακή ποιότητα πόσιμου νερού), της καθαριότητας και όχι μόνο, συνθέτουν τη θλιβερή εικόνα την οποία περιέγραψαν οι κάτοικοι της Κοινότητας της Αγίας Μαρίνας την οποία επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Αντώνης Μαρκούλης, μαζί με υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού «Προτεραιότητα στον Πολίτη». Μάλιστα, οι κάτοικοι της Αγίας Μαρίνας δήλωσαν ότι, σε κάθε τους προσπάθεια να ακουστούν από τον Δήμο, αντιμετώπισαν τον εμπαιγμό.
Ο Αντώνης Μαρκούλης αναφέρθηκε σε μία ανίκανη Δημοτική Αρχή, που αντί να θεραπεύσει, επέτρεψε τη συσσώρευση των προβλημάτων που «πνίγουν» το χωριό. Ζήτησε τη στήριξη στον συνδυασμό «Προτεραιότητα στον Πολίτη», ώστε να αναδειχθούν οι ικανότεροι για να εφαρμόσουν προγράμματα και να δώσουν λύσεις σε όλους τους τομείς, από την καθαριότητα μέχρι τον πολιτισμό και τον αθλητισμό. «Ψηφίζοντας εμάς ψηφίζετε τους εαυτούς σας» τόνισε για να χειροκροτηθεί.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο