Η κίνηση του Μητροπολίτη Βεροίας (2-11/6/2019)


Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος, από την Κυριακή 2 Ιουνίου έως τις 11 Ιουνίου 2019:

Την Κυριακή 2 Ιουνίου το πρωί θα ιερουργήσει στην υπαίθρια Θεία Λειτουργία που θα τελεστεί στο «Βήμα του Αποστόλου Παύλου» στη Βέροια, επί τη ενάρξει των επετειακών ΚΕ΄ ΠΑΥΛΕΙΩΝ.

Την Κυριακή 2 Ιουνίου στις 7:00 μ.μ. στα προπύλαια του Ιερού Ναού Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας θα υποδεχτεί την Τιμία Κάρα του Αγίου Παντελεήμονος του Ιαματικού και στην συνέχεια θα χοροστατήσει στον Εσπερινό.

Την Δευτέρα 3 Ιουνίου στις 8:00 μ.μ. θα τελέσει Εσπερινή Θεία Λειτουργία για τους μαθητές που θα διαγωνιστούν στις ενδοσχολικές και πανελλαδικές εξετάσεις στον Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας.

Την Τρίτη 4 Ιουνίου στις 9:00 μ.μ. θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία επί τη εορτή της Αποδόσεως του Πάσχα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας.

Την Τετάρτη 5 Ιουνίου στις 7:00 μ.μ. θα μεταφέρει την Τιμία Κάρα του Αγίου Παντελεήμονος και στην συνέχεια θα χοροστατήσει στον Πανηγυρικό Εσπερινό στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αναλήψεως του Σωτήρος και Αγίου Νεκταρίου Βεροίας.

Την Πέμπτη 6 Ιουνίου το πρωί θα προεξάρχει στο Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο  στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αναλήψεως του Σωτήρος Κατερίνης.

Το Σάββατο 8 Ιουνίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Πανηγυρικό Εσπερινό των Εγκαινίων στον Ιερό Ναό του Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκου και του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου στο Πλατύ.

Την Κυριακή 9 Ιουνίου το πρωί θα τελέσει τα εγκαίνια του Ιερού Ναού του Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκου και του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου στο Πλατύ.

Την Δευτέρα 10 Ιουνίου στις 6:30 μ.μ. στον πανηγυρίζοντα υπό κατασκευή Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας θα υποδεχτεί την δεξιά χείρα του Αγίου Σπυρίδωνος Επισκόπου Τριμυθούντος του Θαυματουργού από την Ιερά Μητρόπολη Κερκύρας και στην συνέχεια θα λάβει μέρος στον Πολυαρχιερατικό Εσπερινό.

Την Τρίτη 11 Ιουνίου το πρωί θα ιερουργήσει στην πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα υπό κατασκευή Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας και εν συνεχεία θα συμμετάσχει στην Ιερά Λιτανεία των Θαυματουργών Λειψάνων και της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Λουκά.

Την Τρίτη 11 Ιουνίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον μεθεόρτιο εσπερινό και στην παράκληση του Αγίου Λουκά του ιατρού Αρχιεπ. Συμφερουπόλεως στον υπό κατασκευή Ιερό Ναό του στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας.

Παράλληλα θα παραστεί σε όλες τις εκδηλώσεις των ΚΕ´ Παυλείων σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο