Βγαίνει από... δεξιά ο Τσίπρας και σπάει το εμπάργκο στον ΣΚΑΪ - Πότε θα παραχωρήσει ο ίδιος συνέντευξη


Από... δεξιά βγαίνει ο Αλέξης Τσίπρας και λίγες μέρες πριν τις κάλπες σπάει το εμπάργκο στον ΣΚΑΪ και μπαίνει στο... απέναντι στρατόπεδο για να δώσει την μάχη!

Όπως ενημέρωσε με ανάρτησή του στα social media, άκουσε έναν 60χρονο στην Τρίπολη που του είπε ότι εφόσον δεν προσέρχεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο debate να πάει αυτός στο "γήπεδό του" και έτσι αποφάσισε την Τρίτη το βράδυ να παραχωρήσει εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στον ΣΚΑΪ!

Λίγη ώρα αργότερα, ο ΣΚΑΪ ενημέρωσε πως οι δημοσιογράφοι που θα συμμετάσχουν στην συνέντευξη θα είναι η Σία Κοσιώνη και ο Αλέξης Παπαχελάς.

Δείτε την σχετική ανάρτηση του Πρωθυπουργού:
Ο κ. Μητσοτάκης τόσο καιρό, αποφεύγει την προγραμματική αντιπαράθεση. Δε θέλει debate, γιατί δεν θέλει οι πολίτες να ακούσουν τι πρεσβεύει ο καθένας. Ποιο πρόγραμμα έχει ο ΣΥΡΙΖΑ για την ανάπτυξη, τις φορολογικές ελαφρύνσεις, τις συντάξεις, τις αυξήσεις στους μισθούς, το κοινωνικό κράτος. Και ποιο είναι το πραγματικό πρόγραμμα της ΝΔ, που ο κ. Μητσοτάκης εξωραΐζει με διαφημιστικά ευχολόγια, προκειμένου να κρύψει την επιστροφή στα πιο σκοτεινά χρόνια της λιτότητας που απεργάζεται. Η προγραμματική αντιπαράθεση όμως, δε θα αποφευχθεί όσο και να το θέλει. Ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε κρύβεται, ούτε φοβάται. Έχουμε επιχειρήματα, έχουμε το δίκιο με το μέρος μας.

Προχθές, στην Τρίπολη, με πλησίασε ένας άντρας γύρω στα εξήντα. Μου είπε, «θέλω να σου πω κάτι. Αφού ο Μητσοτάκης αρνείται το debate, πήγαινε εσύ στο γήπεδό του και άστον αν θέλει να μην έρθει να αγωνιστεί».

Του λέω τι εννοείς; Μου λέει, «πήγαινε στον ΣΚΑΙ και άστους να σε ρωτήσουν ό,τι θέλουν ανοιχτά και να απαντήσεις ανοιχτά. Και άστον να μην έρθει, αφού δεν τολμά. Εσύ τολμάς...». Του είπα δεν έχεις άδικο.

Αποφάσισα λοιπόν την Τρίτη το βράδυ να πάω στη τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Κι εκεί, σε μια συνέντευξη εφ'όλης της ύλης, να εκθέσω τις θέσεις μας και την προγραμματική μας αντιπαράθεση με τη ΝΔ.

Να ακουστούν και εκεί τα επιχειρήματά μας. Αν ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε να δοξαστεί κρυπτόμενος, εμείς θα εξαντλήσουμε όλες τις δυνατότητες για να φτάσει η αλήθεια σε όλο τον λαό. Χωρίς κανένα φόβο, σε οποιοδήποτε περιβάλλον.

#ΤωραΣΥΡΙΖΑ #εκλογες #εκλογες_2019

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια