Το 1ο μαθητικό τουρνουά Μπρίτζ Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας φιλοξενήθηκε στη Βέροια


Η Βέροια φιλοξένησε το 1ο μαθητικό τουρνουά Μπρίτζ Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας ανοίγοντας νέους ορίζοντες σε ένα πνευματικό άθλημα που εξαπλώνεται πλέον με γοργούς ρυθμούς με την ελπίδα να προσελκύσει ακόμη περισσότερο κόσμο. 

Το τουρνουά διεξήχθη το Σάββατο, 29 Ιουνίου 2019, στον πολυχώρο Ελιά στο πλαίσιο μιας ιδιαίτερα οργανωμένης και επιτυχούς διοργάνωσης που ήταν αποτέλεσμα της συνεργασίας του νεοσύστατου Συλλόγου Μπριτζ Πτολεμαΐδας, Πτολεμαίος, και του ανασυσταθέντος Συλλόγου Βέροιας, ΣΛΕΜΒ (Σύγχρονη Λέσχη Μπριτζ Βέροιας). Αγωνίστηκαν 19 ζευγάρια με αθλητές από τη Βέροια και την Πτολεμαΐδα, αλλά και από την Κατερίνη, την Καστοριά και τη Θεσσαλονίκη. 

Το τουρνουά διηύθυναν οι έμπειροι διαιτητές της ΕΟΜ, κος Ιωάννης Μαρκάκης και κος Νικόλαος Μιχαηλίδης. Οι αθλητές της Βέροιας σημείωσαν σημαντικές διακρίσεις, εφόσον κατέλαβαν τις 6 από τις 8 πρώτες θέσεις συμπεριλαμβανομένων της 2ης & 3ης θέσης (2η θέση Έφη Κούγκα &  Κατερίνα Χατζηλάμπρου, 3η θέση Νίκου Μιλτιάδης & Οικονομίδης Κωνσταντίνος). 

Την απονομή των βραβείων έκανε ο κος Ιωάννης Παπαγιάννης, μέλος της προεθνικής. Ευχαριστούμε την Ελληνική Ομοσπονδία Μπρίτζ για την πολύτιμη βοήθειά της όπως και τη διεύθυνση του πολυχώρου  της Ελιάς για τη διάθεση της αίθουσας.







Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο