Χοροστατούντος του Μητροπολίτη Λαοδικείας η λιτανεία της εικόνας και των λειψάνων των Αγ. Αναργύρων στη Βέροια (βίντεο - φώτο)


Χοροστατούντος του (από Ναζιανζού) Μητροπολίτη Λαοδικείας κ. Θεοδώρητου, από το Οικουμενικό Πατριαρχείο, τελέστηκε ο Εσπερινός και η λιτανεία των λειψάνων και της εικόνας των Αγ. Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού, στον πανηγυρίζοντα ομώνυμο Ναό της Βέροιας, το απόγευμα της Κυριακής (30/6/2019).

Ο Μητροπολίτης του Οικουμενικού Πατριαρχείου στο τέλος της λιτανείας σε δρόμους της πόλης μίλησε με όμορφα λόγια για την πόλη της Βέροιας, τον επιχώριο Μητροπολίτη κ. Παντελεήμονα με τον οποίο γνωρίζονται πάνω από 50 χρόνια, τους ιερείς της ενορίας, αλλά και για τον παρόντα Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη και τον διοικητή της 1ης Μεραρχίας Πεζικού υποστράτηγο Σάββα Κολοκούρη


Αντιφωνώντας ο προϊστάμενος της ενορίας Αρχιμ. Παύλος Σταματάς ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Λαοδικείας κ. Θεοδώρητο για την παρουσία του στις λατρευτικές εκδηλώσεις, ενώ ευχαριστίες εξέφρασε και προς τις τοπικές αρχές, τον μητροπολίτης Βεροίας και την φιλαρμονική ορχήστρα. 

Πέραν του Δημάρχου και του στρατηγού, παρόντες ήταν και οι αντιδήμαρχοι Βέροιας Βασίλης Παπαδόπουλος και Στέλιος Ασλάνογλου

Δείτε το βίντεο από τη ζωντανή μετάδοση του InVeria.gr, απόσπασμα μόνο με τις ομιλίες και πλούσιο φωτορεπορτάζ:







(πατήστε πάνω στις φωτογραφίες για μεγέθυνση)






































































Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο