Συνεδριάζει τη Δευτέρα (22/7) το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας


Με 27 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη συνεδριάζει την Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019, στις 6 το απόγευμα, το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας.

Αναλυτικά τα θέματα:


ΘΕΜΑ
1ο :
Διαπίστωση υπέρ της αναγκαιότητας σύναψης συμβάσεων του Δ.Βέροιας με ιδιώτες, για τον καθαρισμό περιαστικών αλσυλλίων για την κάλυψη της πυροπροστασίας
ΘΕΜΑ
2ο :
Έγκριση ή μη της υπ’ αριθ. 113/2018 ΚΑΙ 121/2019 απόφασης του Ν.Π. «Κ.Κ.Π.Α.Α.Π.&Π.Α.» Δήμου Βέροιας, περί έγκρισης απολογισμού, ισολογισμού και έκθεσης διαχείρισης χρήσης 2017.
ΘΕΜΑ
3ο :
Έγκριση ή μη καθορισμού του ύψους των εξόδων παράστασης του   Προέδρου και του Αντιπροέδρου του Δ/κού Συμβουλίου του Ν.Π. «Κ.Κ.Π.Α.Α.Π. & Π.Α.»
ΘΕΜΑ
4ο :
Διαπίστωση υπέρ της αναγκαιότητας για την κατ’ εξαίρεση πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την αντιμετώπιση αναγκών του Τμήματος Αγροτικής Παραγωγής
ΘΕΜΑ
5ο :
Έκφραση γνώμης του Δ.Σ. επί του τεχνικού προγράμματος του Περιφερειακού Συνδέσμου Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (Φο.Δ.Σ.Α.) Κεντρικής Μακεδονίας.
ΘΕΜΑ
6ο :
Επί εισήγησης της Ο.Ε. για την αναμόρφωση (8η) προϋπολογισμού και ετησίου προγράμματος δράσης Δήμου Βέροιας, έτους 2019.
ΘΕΜΑ
7ο :
Έγκριση ή μη τροποποίησης-συμπλήρωσης της υπ’ αριθ. 588/2016 απόφασης του Δ.Σ., περί επικύρωσης του Μητρώου Εθελοντών Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Βέροιας.
ΘΕΜΑ
8ο :
Έγκριση ή μη παραχώρησης της χρήσης διαφημιστικού χώρου στον Πολιτιστικό  Σύλλογο Αγίας Βαρβάρας για την προβολή δραστηριοτήτων του.
ΘΕΜΑ
9ο :
Έγκριση ή μη μελέτης και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης του έργου «Ανακατασκευή του δαπέδου γηπέδου καλαθοσφαίρισης Βίλα Βικέλα»
ΘΕΜΑ
10ο :
Ορισμός μελών επιτροπής παραλαβής φυσικού εδάφους του έργου «Αγροτική οδοποιία στο αγρόκτημα Μαυροδενδρίου-Μακροχωρίου του Δήμου Βέροιας»
ΘΕΜΑ
11ο :
Έγκριση ή μη παράτασης των ενδεικτικών τμηματικών προθεσμιών περαίωσης του έργου «Αγροτική οδοποιία στο αγρόκτημα Αγίου Γεωργίου του Δήμου Βέροιας»
ΘΕΜΑ
12ο :
Έγκριση ή μη παράτασης της προθεσμίας περαίωσης του έργου «Ηλεκτροφωτισμός γηπέδου Φυτειάς»
ΘΕΜΑ
13ο :
Έγκριση ή μη παράτασης της προθεσμίας περαίωσης του έργου «Ανακατασκευή παιδικών χαρών Δ.Ε. Απ.Παύλου για την πιστοποίησή τους»
ΘΕΜΑ
14ο :
Έγκριση ή μη παράτασης της προθεσμίας περαίωσης του έργου «Ανακατασκευή παιδικών χαρών Δ.Ε. Δοβρά για την πιστοποίησή τους».
ΘΕΜΑ
15ο :
Έγκριση ή μη παράτασης της προθεσμίας περαίωσης του έργου «Ανακατασκευή παιδικών χαρών Δ.Ε. Μακεδονίδος για την πιστοποίησή τους».
ΘΕΜΑ
16ο :
Έγκριση ή μη παράτασης της προθεσμίας περαίωσης της προμήθειας «Προμήθεια και τοποθέτηση κουφωμάτων στο 5ο και 8ο Δημοτικό Σχολείο»
ΘΕΜΑ
17ο :
Έγκριση ή μη παράτασης του χρόνου εκπόνησης της μελέτης «Μελέτη επίλυσης φαινομένων αστάθειας και ολίσθησης του ταμιευτήρα Χαράδρας»
ΘΕΜΑ
18ο :
Έγκριση ή μη 1ου Α.Π.Ε. και διάθεσης των απροβλέπτων δαπανών του έργου «Αποκατάσταση γέφυρας τάφρου Α5 περιοχή Κουλούρας»
ΘΕΜΑ
19ο :
Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου «Αντικατάσταση στέγης 8ου Νηπιαγωγείου Βέροιας»
ΘΕΜΑ
20ο :
Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής της υπηρεσίας «Συντήρηση ανελκυστήρων Δήμου Βέροιας»
ΘΕΜΑ
21ο :
Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής της υπηρεσίας «Υπηρεσία συντήρησης οικοδομικών σχολικών κτιρίων Δ.Ε. Βέροιας (Δομικά-Σιδηρικά-Ξυλουργικά-Χρωματισμοί)»
ΘΕΜΑ
22ο :
Έγκριση ή μη χορήγησης άδειας παραγωγού πωλητή πλανοδίου εμπορίου στην Ε.Πεϊμανίδου
ΘΕΜΑ
23ο :
Έγκριση ή μη παροχής οικονομικού βοηθήματος σε οικονομικά αδύναμη δημότισσα
ΘΕΜΑ
24ο :
Έγκριση ή μη παροχής οικονομικού βοηθήματος σε οικονομικά αδύναμη δημότισσα.
ΘΕΜΑ
25ο :
Έγκριση ή μη παροχής οικονομικού βοηθήματος σε οικονομικά αδύναμο δημότη
ΘΕΜΑ
26ο :
Έγκριση ή μη παροχής οικονομικού βοηθήματος σε οικονομικά αδύναμο δημότη
ΘΕΜΑ
27ο :
Επί αιτήματος του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Συκιάς Ν.Ημαθίας «ΒΑΝΤΑ» για την παραχώρηση της χρήσης της πλατείας της Τ.Κ. Συκιάς.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο