Ένα ανόητο παιχνίδι έξω από τον Διαβατό θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο


Ένα άκρως επικίνδυνο παιχνίδι φαίνεται πως σκαρφίστηκαν νεαροί στην περιοχή του Διαβατού Δ. Βέροιας, που θα μπορούσε να έχει τραγικές συνέπειες...

Συγκεκριμένα, πολίτης ανέφερε στο InVeria.gr ότι αργά το βράδυ οδηγούσε από Κουλούρα προς Διαβατό, όταν ξαφνικά είδε να έχει κλείσει ο δρόμος με δύο κάδους απορριμμάτων και κλαδιά. Θορυβημένος και θεωρώντας πως επρόκειτο ενδεχομένως για μια ακόμα μέθοδο ληστείας, δεν σταμάτησε και κατάφερε βγαίνοντας λίγο από δρόμο να παρακάμψει τα εμπόδια. Ωστόσο, αφού πέρασε είδε μέσα από τον καθρέφτη του οχήματος να ξεπροβάλλουν από τα χωράφια τρία άτομα και αμέσως κάλεσε την αστυνομία, για να επιληφθεί σχετικά. 

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του InVeria.gr, έχοντας ως ανώτατες αστυνομικές πηγές, τελικά δεν ήταν κάποια απόπειρα για εγκληματική ενέργεια, αλλά ένα κακόγουστο παιχνίδι νεαρών, που θα μπορούσε να έχει σοβαρές συνέπειες, όπως πρόσκρουση ή ανατροπή των διερχόμενων ΙΧ. 

Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να τονιστεί καταρχάς ότι οι ίδιοι οι νεαροί θα πρέπει να σοβαρευτούν και να μην επαναλάβουν τέτοιες πράξεις και, επίσης σημαντικό, πρέπει να σημειωθεί ότι η αντίδραση του πολίτη ήταν η ενδεδειγμένη! Δεν σταμάτα ποτέ μέσα στη νύχτα στις ερημιές, ειδικά όταν πρόκειται για εμπόδια που είναι ξεκάθαρο ότι τέθηκαν εσκεμμένα και πρέπει οπωσδήποτε να ενημερώνεται η αστυνομία. Μάλιστα, το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος πολίτης έδειξε ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον και επικοινώνησε και με το Μέσο μας, ώστε να υπάρξει και ευρύτερη ενημέρωση του κόσμου, σίγουρα είναι μια πράξη που δείχνει το επαυξημένο κοινωνικό του ενδιαφέρον και αυτό φυσικά είναι προς τιμήν του. 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο