Παραιτήθηκε πριν καν ορκιστεί Δημοτικός Σύμβουλος Βέροιας ο Γιάννης Παπαγιάννης


Αν και κατήλθαν στις εκλογές της 26 Μαΐου έξι υποψήφιοι Δήμαρχοι Βέροιας, εκ των οποίων ο ένας εξελέγη Δήμαρχος (ο Κώστας Βοργιαζίδης) και οι υπόλοιποι πέντε δημοτικοί σύμβουλοι - επικεφαλής των παρατάξεων τους, τελικά το απόγευμα της Δευτέρας (19/8) ορκίστηκαν οι τέσσερις και συγκεκριμένα οι Γεωργία Μπατσαρά, Παύλος Παυλίδης, Αντώνης Μαρκούλης και Γιώργος Μελιόπουλος

Αυτός που ήταν υποψήφιος Δήμαρχος, αλλά τελικά δεν ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος είναι ο Γιάννης Παπαγιάννης, ο οποίος λίγες μέρες πριν παραιτήθηκε (δεν εξέδωσε κάποια ανακοίνωση που να εξηγεί τους λόγους) και την θέση του κατέλαβε ο Γιώργος Δεμερτζίδης

Η αλήθεια είναι ότι από την πρώτη στιγμή φάνηκε πως ο κ. Παπαγιάννης δεν ακολούθησε την τυπική οδό, με δηλώσεις για τα αποτελέσματα, ευχαριστίες κλπ, ενώ ζήτησε και άδεια απουσίας από τα δημοτικά συμβούλια για το υπόλοιπο της παρούσας θητείας.

Αν ο ίδιος ο Γιάννης Παπαγιάννης δεν μιλήσει, δεν θα μπορεί κανείς να αναφέρει με βεβαιότητα ποιοι είναι οι λόγοι αυτής της απόφασης. Σε κάθε περίπτωση, θα μπορούσε να φανταστεί κανείς πως η κατάταξη στην 5η θέση (από την 3η που ήταν πριν) ίσως είναι ένας αρκετά ισχυρός λόγος απογοήτευσης.

Πάντως, αν κρίνουμε από όσα είπε ο Δημήτρης Τσανακτσίδης, δημοτικός σύμβουλος και εκπρόσωπος της δημοτικής ομάδας που μίλησε στην τελετή ορκωμοσίας, ο Γιάννης Παπαγιάννης θα είναι πολιτικά παρών και τα μέλη θα ακολουθούν το όραμά του, αν και δεν θα συμμετέχει στα δημοτικά συμβούλια.


Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο