Αθώος ο δημοσιογράφος Νίκος Βουδούρης έπειτα από μήνυση πρώην δημοτικής συμβούλου


Μετά από 2,5 χρόνια ταλαιπωρίας, έκλεισε η δικαστική υπόθεση μεταξύ της πρώην δημοτικής συμβούλου Βέροιας Χριστίνας Γαϊτάνου κατά του δημοσιογράφου του InVeria.gr Νίκου Βουδούρη, με την αθώωση του τελευταίου.

Το μονομελές Πλημμελειοδικείο της Βέροιας που δίκασε την υπόθεση την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019, κήρυξε αθώο τον κατηγορούμενο, ο οποίος παραστάθηκε στη δίκη με τον συνήγορό του Αντώνη Μπιδέρη. Το δικαστήριο προχώρησε σε αυτή την απόφαση, αφού έκρινε ότι δεν υπήρχε δόλος από την πλευρά του κατηγορουμένου, ούτε πρόθεση να θίξει την τιμή και την υπόληψη της μηνύτριας, κάτι που διαβεβαίωσε και ο ίδιος ο κατηγορούμενος.

Μάλιστα, προς επίρρωσιν του γεγονότος ότι δεν είχε πρόθεση για προσωπική επίθεση, ο κατηγορούμενος δήλωσε πως αν θεωρεί η κα Γαϊτάνου ότι θίχτηκε από αυτά που της μετέφερε στον μεταξύ τους διάλογο, δεν θα είχε πρόβλημα να της ζητήσει συγγνώμη για την όποια αναστάτωση, η οποία έγινε αποδεκτή.

***

Μπορεί ο δημοσιογράφος Νίκος Βουδούρης και το InVeria.gr για άλλη μία φορά να στοχοποιήθηκαν, ωστόσο η κάθε περιπέτεια μας κάνει σοφότερους και αυτό κρατάμε από όλη αυτή την άχαρη,  ψυχοφθόρα και κοστοβόρα διαδικασία...

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο