«Λαϊκά και Αιρετικά» (25/9): Ο π. Αθανάσιος Βουδούρης και ο πάστορας Σταύρος Δεληγιάννης ζωντανά στο στούντιο για τις εκδηλώσεις της Ε.Μ.Ι.Π.Η.


Ακούστε στην εκπομπή του ΑΚΟΥ 99,6 «Λαϊκά και Αιρετικά» της Τετάρτης 25 Σεπτεμβρίου 2019, με τους Ζήση Μ. Πατσίκα και Νίκο Βουδούρη:

- Ο δρ. Εκκλησιαστικής Ιστορίας π. Αθανάσιος Βουδούρης και ο ποιμένας της Ευαγγελικής Εκκλησίας Βέροιας αιδ. Σταύρος Δεληγιάννης ζωντανά στο στούντιο, μιλούν για τις εκδηλώσεις της Εβδομάδας Τοπικής Ιστορίας και Πολιτισμού που διοργανώνει η ΕΜΙΠΗ, την βιβλιοπαρουσίαση για τον Γυναικείο Μοναχισμό (Τετάρτη 25/9, 19.00 Ναό Αγ. Αναργύρων Βέροια), την βιβλιοπαρουσίαση των Πρακτικών της Ημερίδας για τις θρησκευτικές κοινότητες της Βέροιας και την Θ’ Επιστημονική Ημερίδα της ΕΜΙΠΗ (Παρασκευή απόγευμα – Σάββατο πρωί, στον 2ο όροφο του Χώρου Τεχνών. Επίσης, μιλούν και για τις σχέσεις συνύπαρξης και συνεργασίας της Ευαγγελικής Εκκλησίας με την τοπική κοινωνία της Βέροιας, το έργο της ΕΜΙΠΗ και τη συμμετοχή της Εταιρείας στις εκδηλώσεις για το Ολοκαύτωμα. 

- Νικηφόρα περπατά η Βέροια στο Κύπελλο. Νίκησε 3-0 τον Λεβαδειακό.

- Προβλήματα με την αποκομιδή των απορριμμάτων στην Αλεξάνδρεια. Ανάγκη άμεσης λύσης σε Περιφερειακό επίπεδο, όταν οι Δήμοι δεν μπορούν.

Δείτε το βίντεο από την ζωντανή μετάδοση της εκπομπής μέσω fb:




Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο