«Λαϊκά και Αιρετικά» στον ΑΚΟΥ 99,6 (27/9: Η δημοτική υπάλληλος που βρήκε και παρέδωσε τσαντάκι με χρήματα μιλά στην εκπομπή, έρχονται τα κοινόχρηστα ποδήλατα στη Βέροια


Ακούστε στην εκπομπή «Λαϊκά και Αιρετικά» της Παρασκευής 27 Σεπτεμβρίου 2019, με τους Ζήση Μ. Πατσίκα και Νίκο Βουδούρη:

- Τηλεφωνική επικοινωνία με την δημοτική υπάλληλο Αθηνά Μανούσου, η οποία μαζί με τους συναδέλφους της Μιχάλη Ζουμπουλίδη και Θόδωρο Κοντό βρήκαν και παρέδωσαν τσαντάκι που περιείχε 500 ευρώ περίπου και πολλά έγγραφα, πιστωτικές κάρτες κλπ. Παράδειγμα προς μίμηση η στάση τους.

- Νέα περιστατικά με απάτες  επιτήδειων που ισχυρίζονται πως εκπροσωπούν τα «Παιδιά της Άνοιξης» και πωλούν προϊόντα με σκοπό το ατομικό τους όφελος.

- Έτοιμες οι βάσεις, έρχονται και τα κοινόχρηστα ποδήλατα. Πως θα προστατεύσει την δημοτική του περιουσία όμως ο Δήμος Βέροιας;

- Παίρνει και… πολιτιστική ζωή το Εργοχώρι στη Βέροια. Θεατρική παράσταση και γλέντι στις παλιές εγκαταστάσεις του Κοντογούνη (οδός Πρωταγόρα)

Δείτε το βίντεο της εκπομπής μέσα από την ζωντανή μετάδοση μέσω fb:Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια