Ανοίγοντας το δικό μας e-shop


Όλοι οι άνθρωποι έχουμε διάφορα ταλέντα. Άλλοι είναι καλοί στη ζωγραφική, άλλοι στη μαγειρική και άλλοι φτιάχνουν πρωτότυπα κοσμήματα ή άλλα αξεσουάρ. Φυσικά, όλα αυτά τα ταλέντα θα πρέπει να τα δουλέψουμε για να μπορέσουμε να τα αναπτύξουμε και να αποκτούμε συνεχώς καινούριες, μοντέρνες και φρέσκιες ιδέες.

Όταν λοιπόν φτάσουμε σε ένα επίπεδο όπου οι όποιες ιδέες μας γίνουν άρτιες κατασκευές, είναι καλό να σκεφτούμε να ανοίξουμε ένα δικό μας e-shop, όπου θα μπορούμε να πουλάμε τα προϊόντα μας κι έτσι να αποκτήσουμε κι ένα εξτρά εισόδημα.

Βεβαίως, δεν είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε το πώς θα κατασκευάσουμε ένα διαδικτυακό κατάστημα, αφού η κατασκευή ιστοσελίδων από την NetKing.gr είναι η πιο κατάλληλη επιλογή, για να έχουμε ένα άψογο e-shop.

Γιατί χρειαζόμαστε e-shop;
ü    Σίγουρα μπορούμε να προωθήσουμε και να διαφημίσουμε τα χειροποίητα προϊόντα μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media), όπως το Facebook ή το Instagram, όμως, περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να βρουν ένα ηλεκτρονικό κατάστημα και να ενδιαφερθούν για τα προϊόντα μας. Επομένως, είναι σημαντικό να δουλεύουμε την ιστοσελίδα μας και τα social media παράλληλα.
ü    Επιπρόσθετα, ψάχνοντας κάποιος για ένα συγκεκριμένο προϊόν αναπόφευκτα θα πέσει και πάνω στο δικό μας κατάστημα, κάτι το οποίο δεν μπορεί να συμβεί με την προώθηση των προϊόντων μόνο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
ü    Ακόμη, τα προϊόντα μας θα βρίσκονται και θα παρουσιάζονται οργανωμένα, σε διάταξη δικής μας επιλογής και η σελίδα θα μπορεί να φέρει το προσωπικό μας στυλ και τη μορφή εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στο περιεχόμενο και τα προϊόντα μας.
ü    Τέλος, μια πολύ πρακτική δυνατότητα που προσφέρουν τα e-shop είναι η επιλογή των on-line αγορών, κάτι το οποίο ενισχύει και την εμπιστοσύνη των πελατών μας. Με ένα απλό κλικ ο ενδιαφερόμενος πελάτης προχωράει σε αγορά του προϊόντος που θέλει χωρίς καμία δυσκολία και μάλιστα είναι σίγουρος ότι ακόμα κι αν το προϊόν δεν φτάσει στα χέρια του έχει τις απαραίτητες εγγυήσεις.

Επομένως, αν και η δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος προϋποθέτει και κάποια έξοδα για να υλοποιηθεί, είναι σίγουρο ότι το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει, αφού θα αυξήσουμε τους πελάτες μας και άρα και τα κέρδη μας, θα γίνουμε γνωστοί ενδεχομένως ακόμα και σε μαγαζιά του είδους που πουλάμε κι εμείς, και, ποιος ξέρει, ίσως να δεχτούμε και πρόταση συνεργασίας.


Αν λοιπόν έχουμε καταφέρει να αναπτύξουμε το όποιο ταλέντο μας και να μειώσουμε τον χρόνο που μας παίρνει για να φτιάξουμε ένα χειροποίητο προϊόν, είναι μια καλή στιγμή για να σκεφτούμε και να επενδύσουμε σε κατασκευή ιστοσελίδων από την NetKing.gr κι έτσι, γρήγορα και εύκολα να γίνουμε επαγγελματίες σε αυτό που ξεκινήσαμε ως χόμπι.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο