Δοξολογία για τον Μακεδονικό Αγώνα τελέστηκε στη Βέροια (φώτο)


Δοξολογία για τον Μακεδονικό Αγώνα τελέστηκε το πρωί της Κυριακής 13 Οκτωβρίου 2019 στο Ναό του Αγίου Αντωνίου Βεροίας, χοροστατούντος του Επισκόπου Θερμών κ. Δημητρίου, ο οποίος νωρίτερα προεξήρχε στην Θ. Λειτουργία και κήρυξε τον θείο λόγο (ο Μητροπολίτης Βεροίας βρισκόταν στην Αθήνα για την χειροτονία του νέου Μητροπολίτη Καλαβρύτων κ. Ιερωνύμου).


Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο εκπαιδευτικός Γιώργος Κελεπούρης, ο οποίος με δωρικό ύφος μίλησε εκτός κειμένου, εκφέροντας λιτό και ταυτόχρονα μεστό λόγο για τον Μακεδονικό Αγώνα, 115 χρόνια μετά την έναρξή του.   


Εκ μέρους των Αρχών, παρόντες ήταν ο υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος, οι βουλευτές Τάσος ΜπαρτζώκαςΛάζαρος Τσαβδαρίδης και Φρόσω Καρασαρλίδου, ο διοικητής της 1ης Μεραρχίας Πεζικού υποστράτηγος Σάββας Κολοκούρης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας Αστ/κος Δ/ντης Διονύσιος Κούγκας, ο διοικητής των Π.Υ. Ημαθίας Πύραρχος Νικόλαος Παλαμούτης, ο αντιδήμαρχος Βέροιας Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ημαθίας Στέργιος Μουρτζίλας, ο προϊστάμενος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας Διονύσιος Διαμαντόπουλος, καθώς και αξιωματικοί των ενόπλων δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, ενώ παρέστη στρατιωτικό άγημα έξω από το Ναό.




















Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο