ex-Αιρετικά: "Απασφαλίζει" ο επικεφαλής της "Προτεραιότητας στον Πολίτη" Αντώνης Μαρκούλης


Στην προαναγγελθείσα συνέντευξη Τύπου θα προχωρήσει ο Αντώνης Μαρκούλης, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του Δ. Βέροιας "Προτεραιότητα στον Πολίτη". 

Η συνέντευξη Τύπου του Αντώνη Μαρκούλη θα δοθεί το μεσημέρι της Τρίτης (22/10) και - σύμφωνα με όσα είχε πει στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας - θα αφορά κατά βάση την υπόθεση του βιολογικού καθαρισμού της ΔΕΥΑΒ, θέμα στο οποίο υπάρχει πολύ... ψωμί και απαιτούνται σαφείς απαντήσεις, όπως διατείνεται ο κ. Μαρκούλης. 

Να υπενθυμίσουμε ότι με αφορμή την παρουσία του πρώην (πλέον) προέδρου της ΔΕΥΑΒ στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο και την μη αποκόμιση σαφών απαντήσεων σε ερωτήσεις του κ. Μαρκούλη, ο γνωστός δικηγόρος  και πολιτικός της Βέροιας δήλωσε ότι ο ίδιος και η παράταξή του αποχωρούν επ' αόριστον από τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον τρόπο που η δημοτική αρχή επέλεξε να χειριστεί το θέμα, μη πραγματοποιώντας (κατά το αίτημα τόσο της παράταξης Μαρκούλη, όσο και της παράταξης Παυλίδη) ειδική συνεδρίαση για το θέμα, όπου θα απαντηθούν όλες οι ερωτήσεις, αρμοδίως και επισήμως. 

Από ότι φαίνεται, μπορεί ο Δήμαρχος Βέροιας την προηγούμενη περίοδο να έκανε "περίπατο" στα δημοτικά συμβούλια ελλείψει ισχυρού αντιπολιτευτικού μπλοκ, μπορεί να "καθάρισε" την παράταξη της μείζονος μειοψηφίας συνεργαζόμενος μαζί της, αλλά δεν θα περάσει τόσο... ανώδυνα και χωρίς έλεγχο αυτή την 4ετία. 

Μεταξύ μας, για καλό του ίδιου, της παράταξής του, αλλά κυρίως του Δήμου είναι μια "ενοχλητική" αντιπολίτευση. Βέβαια, χρειάζεται ευρύτητα σκέψης και πνεύματος για να γίνει αυτό αντιληπτό και ευχόμαστε να υπάρχει αυτή η ευρύτητα (ή να αποκτηθεί έστω και τώρα).

ΥΓ: Αλήθεια, γιατί αρνείται πεισματικά η Δημοτική Αρχή να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα που τίθενται; Απαξίωση, αλαζονεία ή στρουθοκαμηλισμός; 

ΥΓ: Λένε πως όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρώνε οι κότες. Φανταστείτε τι θα λέγανε για όσους ανακατεύονται με τις... λάσπες, ειδικά αν είναι και νύχτα! 

ex-Αιρετικά (editorial)
Η στήλη του InVeria.gr που σπάει τα... δόγματα


Με την υπογραφή του Νίκου Βουδούρη

(Εξώδικα, αγωγές, μηνύσεις, εκβιασμούς, εκφοβισμούς, απειλές ή, απλά, πολιτισμένες απαντήσεις, στο e-mail: inveriagr@gmail.com, με την αναγραφή στο θέμα "Για τη στήλη ex-Αιρετικά")

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο