Η Βέροια τίμησε την 79η επέτειο του ΟΧΙ (βίντεο - φωτο)


Με την πρέπουσα επισημότητα τιμήθηκε και φέτος η 79η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου στη Βέροια. Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με την Δοξολογία στο Ναό Αγ. Αντωνίου Βέροιας, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελήμονος, όπου ο πρόεδρος του ΙΣΗ Βασίλης Διαμαντόπουλος εκφώνησε τον πανηγυρικό της Ημέρας, συνεχίστηκαν με την επιμνημόσυνη δέηση και την κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της πλ. Ωρολογίου και ολοκληρώθηκαν με την παρέλαση σχολείων, πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων, προσκόπων και τμημάτων του στρατού. 


Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος, την Βουλή των Ελλήνων ο βουλευτής Ημαθίας Τάσος Μπαρτζώκας, ενώ έδωσαν το παρών όλες οι τοπικές πολιτικές, στρατιωτικές και των Σωμάτων Ασφαλείας Αρχές, μεταξύ των οποίων ο βουλευτής Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο διοικητής της 1ης Μεραρχίας Πεζικού Υποστράτηγος Σάββας Κολοκούρης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας Διονύσης Κούγκας, ο αν. διοικητή της Π.Υ. Βέροιας αντιπύραρχος Αλέξανδρος Κουβακάς, η διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης της ΕΛ.ΑΣ. Αστ/κος Υπ/ντρια Σοφία Γαϊτανίδου κ.α.


Δείτε βίντεο από τις ζωντανές μεταδόσεις του InVeria.gr (κατάθεση στεφάνων και παρέλαση) και πλούσιο φωτορεπορτάζ:

Επιμνημόσυνη Δέηση - Κατάθεση στεφάνων



Παρέλαση - Δηλώσεις



(για να δείτε τις φωτογραφίες σε κανονικό μέγεθος πατήστε πάνω τους - Για αποθήκευση: Δεξί κλικ, "Άνοιγμα σε νέα καρτέλα" και "Αποθήκευση ως")
































































































































































































































Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο