Σκόρπισε συγκίνηση η Φιλαρμονική Ορχήστρα Δ. Βέροιας - Έπαιξε το "Κορόιδο Μουσολίνι" την ώρα που περνούσαν οι απόγονοι ανάπηρων πολέμου και αγωνιστών (βίντεο)


Ρίγη συγκίνησης σκόρπισε η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δ. Βέροιας, υπό την διεύθυνση του μαέστρου Βαλάντη Κυριακίδη, στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Βέροια, όταν έπαιξε το γνωστό τραγούδι "Με το χαμόγελο στα χείλι" ή "Κορόιδο Μουσολίνι", την ώρα που περνούσαν μπροστά από την εξέδρα των επισήμων πολεμιστές, μέλη αντιστασιακών οργανώσεων και απόγονοί τους. 


Με καμάρι και περηφάνια οι γέροντες, αλλά και η νέα γενιά μαζί τους, καταχειροκροτήθηκαν από όλο τον κόσμο και η επιλογή του τραγουδιού την ώρα της διέλευσής τους ήταν μια πολύ εύστοχη επιλογή! 


Το έχουμε γράψει πολλές φορές και θα το λέμε για όσο ισχύει... Η Φιλαρμονική μας έχει φτάσει σε υψηλότατο επίπεδο και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το βίντεο της ζωντανής μετάδοσης που έκανε το InVeria.gr:Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια