Πολλά στυλ κρεβατοκάμαρας για να διαλέξουμε!


Ευρύχωρες ή μη κρεβατοκάμαρες, μικρή σημασία έχει για να διαλέξουμε διακόσμηση. Οι επιλογές στα έπιπλα και στα υπόλοιπα αντικείμενα που χρειάζεται ένα υπνοδωμάτιο είναι τόσες πολλές ενώ τα διάφορα στυλ που υπάρχουν μπορούν να ικανοποιήσουν τόσα πολλά και διαφορετικά γούστα, που πραγματικά η διαμόρφωση του χώρου είναι μια ευχάριστη διαδικασία. Πλέον μπορούμε εύκολα να εκφράσουμε το προσωπικό μας γούστο μέσα από τον χώρο του υπνοδωματίου μας, χωρίς να νιώθουμε ότι υπερβάλλουμε ή ότι βγαίνουμε εκτός μόδας.Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να διαλέξουμε στυλ!

ü    Δυναμικό στυλ: Για να διαμορφώσετε ένα δυναμικό στυλ, αρχικά πρέπει να ακολουθήσετε λιτή διακόσμηση. Χρειάζεται ευθύτητα και άνεση, με απλότητα και κομψότητα και με ταυτόχρονη χρήση περισσότερων γωνιών. Ιδανικές επιλογές είναι οι πλούσιες, βαθιές και σκοτεινές αποχρώσεις του γκρι, του μαύρου και του καφέ. Για να πετύχουμε το στυλ αυτό χρειάζεται κομψή επίπλωση, με απλές γραμμές και μασίφ, στιβαρά υλικά. Το υπνοδωμάτιο χρειάζεται ένα απλό κρεβάτι με κομοδίνο σε ουδέτερα χρώματα. Φυσικά δεν φοβόμαστε τις μεταλλικές, σουέντ και δερμάτινες λεπτομέρειες.
ü    Μινιμαλιστικό στυλ: Το μινιμαλιστικό στυλ συνοψίζεται σε τρεις λέξεις· «less is more», οπότε φροντίζουμε να μην κρατήσουμε στον χώρο μας αντικείμενα που να είναι περιττά και μη χρηστικά. Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό είναι τα κύρια σετ του υπνοδωματίου να είναι σε ένα χρώμα. Το λευκό και το κρεμ αποτελούν τις καλύτερες επιλογές, ενώ κάθε αποθηκευτικός χώρος κρυφός. Προτιμάμε τα χαμηλά κρεβάτια, αφού δείχνουν μοντέρνα και το δωμάτιο φαίνεται πιο ευρύχωρο.
ü    Στυλ από το Παρίσι: Το Παριζιάνικο στυλ προϋποθέτει η διακόσμησή μας να είναι απλή. Να είναι περίτεχνη, αλλά όχι επιτηδευμένη. Συνεπώς όλες οι αντίκες είναι η ιδανική επιλογή. Το Παριζιάνικο στυλ, επίσης, προκαλεί με λίγο χρώμα ή μέσα από περίτεχνους πίνακες, υφάσματα και φωτιστικά. Τα έπιπλα συχνά είναι σε παραδοσιακά σχέδια με μια μοντέρνα άποψη. Τα σετ του υπνοδωματίου καλό είναι να διαφοροποιούνται από την υπόλοιπη διακόσμηση. Επομένως, μπορούμε να επιλέξουμε κρεβάτι, κομοδίνα και συρταριέρα σε στυλ αντίκας. Τέλος, προτιμάμε τα απαλά υφάσματα για σκεπάσματα, μαξιλάρια και άλλα αξεσουάρ.
ü    Country στυλ: Οι παραδοσιακές country κρεβατοκάμαρες είναι φιλόξενες, με αίσθηση περιπέτειας ή βόλτας στην εξοχή. Είναι απλό, κομψό και διαχρονικό στυλ, με την άνεση να παίζει τον κυριότερο ρόλο. Το φυσικό ξύλο και τα ρουστίκ στοιχεία είναι σημαντικά για τα έπιπλα του country υπνοδωματίου, με κεφαλάρι είτε από ξύλο είτε από χυτοσίδηρο. Για να μην σκοτεινιάσει το δωμάτιο επιλέγουμε να εντάξουμε φλοράλ λεπτομέρειες, παστέλ χρώματα, ανοιχτόχρωμα υφάσματα και φωτεινά vintage αξεσουάρ, τα οποία ταυτόχρονο δίνουν την ψευδαίσθηση ενός μεγαλύτερου χώρου.

Όποιο στυλ, λοιπόν, κι αν επιλέξουμε για να διαμορφώσουμε την κρεβατοκάμαρά μας, το βέβαιο είναι ότι οι επιλογές σε έπιπλα και διακοσμητικά είναι πολλές και μπορούν να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να διαλέξουμε ανάμεσα στα πολλά και για κάθε γούστο έπιπλα Sofa.gr.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο