Ρολοκουρτίνες για τέλεια διακόσμηση!

Μια από τις πιο συνηθισμένες μεθόδους σκίασης στα σπίτια κατά το παρελθόν ήταν η τοποθέτηση υφασμάτινων χρωματιστών και πολύχρωμων κουρτινών μπροστά από τα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες.

Σήμερα, όμως, πολλοί είναι εκείνοι που επιλέγουν πιο μοντέρνα υλικά και αντικείμενα, όπως είναι οι ρολοκουρτίνες· μπορεί να είναι ημιδιάφανες, με πολλά χρώματα ή μονοχρωμίες και με σχέδια.
Το υλικό τους είναι πιο ανθεκτικό και πρακτικό, αν σκεφτεί κανείς ότι χρειάζεται ελάχιστος χρόνος για την περιποίηση και την καθαριότητά τους. Επίσης, ανοίγουν και κλείνουν με εύκολο και ήπιο τρόπο, γεγονός που δεν μας κάνει να φοβόμαστε ότι με μια απότομη κίνηση μπορεί και να σκιστούν.

Ρολοκουρτίνες και ταπετσαρίες σημειώσατε Χ
Μάλιστα, οι ρολοκουρτίνες σήμερα αποτελούν μια πολύ έξυπνη επιλογή η οποία κοσμεί όμορφα και αισθητικά τα παράθυρα εκατέροθεν από τις διάφορες μοντέρνες ταπετσαρίες τοίχου που χρησιμοποιούνται συχνά στα διαμερίσματα.
Ακόμα και στην πιο δύσκολη και απαιτητική διακόσμηση σπιτιού, όπου το βασικό στοιχείο στους τοίχους μπορεί να είναι οι ταπετσαρίες με τούβλο, συμπληρώνουν και αναβαθμίζουν την αισθητική με γήινα χρώματα προσφέροντας έτσι την αίσθηση της ζεστασιάς στο σπίτι.
Εξάλλου, η τοποθέτηση ταπετσαρίας στους τοίχους διαμερισμάτων και κατοικιών είναι επίσης μια πολύ σύγχρονη μέθοδος διακόσμησής τους. Το σπίτι μας έτσι δείχνει περισσότερο γεμάτο, ζεστό και φιλόξενο. Οι τοίχοι αποτελούν πραγματικά έργα τέχνης.
Μοντέρνα ή κλασικά σχέδια ταπετσαρίας μπορούν εύκολα να συνδυαστούν με διάφορα χρώματα και στυλ από ρολοκουρτίνες κάνοντας το διαμέρισμά μας να δείχνει κομψό και ταυτόχρονο μοντέρνο.

Ρολοκουρτίνες και διάφορα είδη που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε
ü    Απλές μονόχρωμες ρολοκουρτίνες: είναι 100% βαμβακερές ή πολυεστέρας με απλή ενιαία υφή.
ü    Ρολοκουρτίνες με διαφανή χρώματα: υφασμάτινες ρολοκουρτίνες με πολλές αποχρώσεις οι οποίες  είναι 100% πολυεστέρας με απλή ενιαία υφή.
ü    Ρολοκουρτίνες με βραδύκαυστα υφάσματα: υφασμάτινες ρολοκουρτίνες που παράγονται σε διάφορα χρώματα και κατασκευάζονται από 100% πολυεστέρα με ειδική πλέξη η οποία είναι βραδύκαυστη.
ü    Ρολοκουρτίνες με φυσικά υλικά όπως τα bamboo, το ξύλο, και άλλα: ξύλινες ρολοκουρτίνες σε rustique διάθεση που χαρίζουν μοναδική φυσική αισθητική και είναι απολύτως φιλικά προς το περιβάλλον. Διαθέτουν ειδική επεξεργασία για μεγαλύτερη αντοχή στον ήλιο.
ü    Ρολοκουρτίνες με υφάσματα φυσικής υφής: ρολοκουρτίνες οι οποίες παράγονται σε πολλές διαφορετικές υφές και χρώματα και είναι 100% βαμβακερές ή πολυεστέρας.
ü    Ρολοκουρτίνες με διάτρητα υφάσματα (Screen): διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, είναι κατασκευασμένες από 100% Fiber Glass με επικάλυψη PVC, είναι βραδύκαυστες και έχουν ενιαία υφή.

Στυλάτα διαμερίσματα σε χρόνο DT
Το μόνο που έχουμε λοιπόν να κάνουμε εμείς είναι να επιλέξουμε ανάμεσα στα πολλά είδη, σχέδια και χρώματα, τις ρολοκουρτίνες που ταιριάζουν καλύτερα στην προσωπικότητά μας, στο στυλ μας και φυσικά στο στυλ του διαμερίσματός μας ή της κατοικίας μας, αφού σε ό,τι αφορά το κομμάτι της τοποθέτησής τους, αυτό το αναλαμβάνουν οι ειδικοί και μάλιστα σε πολύ άμεσο χρόνο.

Τώρα δεν έχετε παρά να χαρείτε το σπίτι σας!

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο