Βέροια: Τι έγινε όταν δύο αφηρημένοι ξέχασαν τα κλειδιά των αυτοκινήτων τους πάνω στην πόρτα...


Η αφηρημάδα είναι κάτι που οι περισσότεροι έχουμε, άλλοι περισσότερο, άλλοι λιγότερο... Δύο περιπτώσεις όμως αφηρημάδας Βεροιωτών θα μπορούσαν να τους στοιχίσουν πολύ ακριβά!

Η πρώτη περίπτωση αφορά έναν νεαρό άνδρα που πριν λίγες μέρες πήγε κανονικά το πρωί στη δουλειά του με το αυτοκίνητό του, αλλά επιστρέφοντας έψαχνε αγωνιωδώς τα κλειδιά του και δεν τα έβρισκε... Γύρισε στη δουλειά να ψάξει, κοίταξε στο δρόμο μήπως του έπεσαν, αλλά μάταια. Όταν τελικά έφτασε στο αυτοκίνητό του, αντί για κλειδιά βρήκε ένα σημείωμα που έγραφε "Έχω τα κλειδιά σου, πάρε με στο τηλ. ***". Επρόκειτο για έναν ηλικιωμένο κύριο, που περνώντας από το σημείο είδε τα κλειδιά πάνω στην πόρτα του αυτοκινήτου! Για καλή τύχη του... αφηρημένου, δεν περνούσε από εκεί κάποιος με άλλες διαθέσεις.

Η δεύτερη περίπτωση έγινε πιο παλιά και είναι παρόμοια με την πρώτη, μόνο που τα κλειδιά τα εντόπισε αστυνομικός εν ώρα υπηρεσίας και μάλιστα αποδείχθηκε πως ήταν φίλος του... ξεχασιάρη! Αν δεν τον έπαιρναν τηλέφωνο για τον πουν ότι βρήκαν τα κλειδιά του πάνω στο όχημά του μπορεί το όχημα να είχε κάνει φτερά! 

Προσοχή, γιατί παρόμοιες ιστορίες δεν έχουν πάντα παρόμοια κατάληξη!

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο