1 Οκτωβρίου 2019

Συνάντηση του Δημάρχου Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα με τους Δικηγόρους Νάουσας


ΔΤ: Συνάντηση με τους Δικηγόρους που δραστηριοποιούνται στον Δήμο Νάουσας πραγματοποίησε  την περασμένη εβδομάδα ο Δήμαρχος Νικόλας Καρανικόλας

Στη συνάντηση ο Δήμαρχος  κάλεσε τους δικηγόρους να προτείνουν ένα μέλος τους για την θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη, ενός σημαντικού θεσμού που αφορά πρόσωπο εγνωσμένου κύρους και εμπειρίας.

Επισημαίνεται ότι ο Συμπαραστάτης του Δημότη αποτελεί Ανεξάρτητη Αρχή και έχει ως αποστολή την έγκαιρη καταπολέμηση της κακοδιοίκησης, την διασφάλιση της αμεροληψίας των δημοτικών αρχών, την βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών και των επιχειρήσεων κ.ά. 

Επιπλέον ο κ. Καρανικόλας  ενημέρωσε τους δικηγόρους  ότι ο Δήμος Νάουσας προτίθεται να καλύψει τη θέση του δικηγόρου για τις νομικές υπηρεσίες της ΔΕΥΑΝ, καλώντας τους  επίσης να προτείνουν ένα μέλος τους, κατόπιν δικής τους συνεννόησης. Ο δικηγόρος που θα καλύψει την εν λόγω θέση θα πρέπει να παρέχει άμεσα τις υπηρεσίες του στη ΔΕΥΑΝ. 

Παράλληλα, ο Δήμαρχος ενημέρωσε τους δικηγόρους  ότι η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου θα είναι στη διάθεσή τους, όποτε την χρειαστούν, για τις συνεδριάσεις τους. 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Share:

Λαϊκά και Αιρετικά στον ΑΚΟΥ 99,6Χορηγός Επικοινωνίας: InVeria.gr

ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΒΕΡΟΙΑ

Easy Education

Tsiflidis SecurityΕγγραφή στο newsletter