ex-Αιρετικά: "Θείο δώρο" στην Δημοτική Αρχή της Βέροιας!


Μια... απρόσμενη εξέλιξη προέκυψε στο θέμα του ορισμού του Δ.Σ. της ΚΕΠΑ Δ. Βέροιας (μετά τα γράψε - σβήσε στα πρακτικά για την τελική σύνθεση), καθώς η από λεκτικό λάθος διορισμένη πολίτης ως αναπληρωματικό μέλος στο Δ.Σ. της ΚΕΠΑ Μαρίνα Μπανιά δεν θα βγει από το συμβούλιο (όπως προανήγγειλε ο Δήμαρχος) επειδή το θέλει ο κ. Βοργιαζίδης, αλλά παραιτείται μόνη της επειδή της προέκυψαν "σοβαροί οικογενειακοί λόγοι", όπως αναφέρει στην σχετική δήλωση παραίτησής της (ημερομηνία 14-11-2019, αρ. πρωτ.27954/2019). 

Αυτό προκύπτει από το εισηγητικό του 2ου θέματος της Ημερήσιας Διάταξης (δείτε το εδώ) της επικείμενης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας (20/11/2019)... 

Για όσους αναρωτηθούν αν όντως η δήλωση της παραιτηθείσας είναι αληθής και αν όντως υπάρχουν "σοβαροί οικογενειακοί λόγοι" για την παραίτηση και δεν είναι απλά ένα τερτίπι για να γίνει η αντικατάσταση κομψά και να μην φανεί ως αποπομπή ή για όσους ισχυριστούν πως δεν είναι σωστό σε αιτήσεις, δηλώσεις, δημόσια έγγραφα να αναγράφονται ψέματα και να μην παρουσιάζονται οι πραγματικοί λόγοι μια παραίτησης, έχουμε να δηλώσουμε τα εξής: "Να μην κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια". 

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση στο συγκεκριμένο θέμα, που... τόσο άδικα και αναίτια έχει πάρει διαστάσεις, να επιχειρούνταν ακόμη μία "(ν)τρίπλα". Προφανώς η κα Μπανιά τιμά την υπογραφή της και αυτό που αναφέρει στο επίσημο έγγραφο ισχύει, δηλαδή ότι έχει "σοβαρούς οικογενειακούς λόγους" και για αυτό παραιτείται από την θέση του αναπληρωματικού μέλους του Δ.Σ. της ΚΕΠΑ Δ. Βέροιας. 

Τώρα, αν αυτοί οι "σοβαροί οικογενειακοί λόγοι", όλως τυχαίως, βολεύουν στην περίσταση και επέρχεται η... κανονικότις στη σύνθεση του Δ.Σ. της ΚΕΠΑ, τι να κάνουμε; Με τον Θεό να τα βάλουμε; 

Λογικά, αν δεν προέκυπταν πριν 4 μέρες (στις 14/11/19, όταν υποβλήθηκε η παραίτηση) οι "σοβαροί οικογενειακοί λόγοι", θα γινόταν η αντικατάσταση που προανήγγειλε στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο ο Δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης. Ωστόσο, τύχη αγαθή και ευτυχής συγκυρία, απάλλαξε τον Δήμαρχο από αυτή την δύσκολη θέση. 

Δόξα τω Θεώ να λέμε! 

ΥΓ: Κάποτε ένας σοφός μου είπε: "Αν, Νίκο μου, για να δικαιολογήσεις ένα λάθος χρειαστεί να κάνεις άλλα δέκα, μείνε στο ένα και σιώπα!"

ΥΓ2: Όποιος δεν πιστεύει στην τύχη ή τις άνωθεν παρεμβάσεις καλά θα κάνει να ανοίξει κανένα βιβλίο από την βιβλιοθήκη του! Φτάνει πια με τις κακεντρέχειες!

ex-Αιρετικά (editorial)
Η στήλη του InVeria.gr που σπάει τα... δόγματα


Με την υπογραφή του Νίκου Βουδούρη

(Εξώδικα, αγωγές, μηνύσεις, εκβιασμούς, εκφοβισμούς, απειλές ή, απλά, πολιτισμένες απαντήσεις, στο e-mail: inveriagr@gmail.com, με την αναγραφή στο θέμα "Για τη στήλη ex-Αιρετικά")

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο