Ο... αντίλογος σε όσα ειπώθηκαν στην ενημέρωση για τον Βιολογικό Καθαρισμό της ΔΕΥΑΒ (βίντεο)


Στο ζήτημα του Βιολογικού Καθαρισμού της ΔΕΥΑ Βέροιας ήταν αφιερωμένη η εκπομπή "Θέσεις" της Εγνατία Τηλεόρασης, με τον Χάρη Καφτεράνη, την περασμένη Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019.

Στην εκπομπή ήταν καλεσμένος και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Δ. Βέροιας "Προτεραιότητα στον Πολίτη" Αντώνης Μαρκούλης και παρουσιάστηκαν αποσπάσματα από την διαδικασία ενημέρωσης που έλαβε χώρα στις 25 Οκτωβρίου 2019, στους χώρους του Βιολογικού Καθαρισμού της ΔΕΑΥΒ, στο Μακροχώρι. 

Τα αποσπάσματα ήταν από βίντεο του InVeria.gr, τα οποία είναι ελεύθερα στο διαδίκτυο και χρησιμοποιήθηκαν χωρίς να απαιτείται άδειά μας, εφόσον υπήρχε το σχετικό λογότυπο στο βίντεο και υπήρξε σχετική αναφορά από τον παρουσιαστή της εκπομπής. 

Δείτε την εκπομπή. η οποία επειδή θα μπορούσε να θεωρηθεί ως αντίλογος σε όσα (αμοντάριστα) παρουσιάσαμε από την ενημέρωση της ΔΕΥΑΒ και του εργολάβου, για να υπάρχει όσο το δυνατόν σφαιρικότερη ενημέρωση επί του θέματος:Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο