Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Βέροιας: Κλειστό «μαγαζί» της παρέας του προέδρου το Εργατικό Κέντρο Βέροιας


Δελτίο Τύπου από το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Βέροιας: Σήμερα Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019 το σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Βέροιας είχε προαναγγείλει ότι θα διεξαχθεί έκτακτη Γενική Συνέλευση στο χώρο του Εργατικού Κέντρου Βέροιας όπου φιλοξενούνται και τα γραφεία του σωματείου, παρόλα αυτά σήμερα το πρωί η πόρτα του Εργατικού Κέντρου Βέροιας ήταν κλειστή και χωρίς να είναι κανείς μέσα σε αυτό.

Η γενική συνέλευση του σωματείου μεταφέρθηκε και πραγματοποιήθηκε στο χώρο της «Εληάς» όπου αναπτύχθηκε συζήτηση και προβληματισμός για το ασφαλιστικό, παρουσία και του γ.γ. της Ομοσπονδίας των Συνταξιούχων ΙΚΑ  Π. Πάλμου.

Η κίνηση να είναι κλειστό το Εργατικό Κέντρο Βέροιας αποτελεί απαράδεκτη πράξη της ηγεσίας του. Δηλώνει ότι θέλουν ένα Εργατικό Κέντρο άδειο χωρίς ζωή.

Σε καμία περίπτωση οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι της Βέροια δε πρέπει να αποδεχτούν ότι το Εργατικό Κέντρο έχει μετατραπεί σε κλειστό «μαγαζί» της παρέας του προέδρου του. 

Το σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Βέροιας θα συνεχίσει τις προσπάθειες τα σωματεία να αποκτήσουν ζωή, να γεμίσει και το Εργατικό Κέντρο από συζητήσεις και διεργασίες του εργατικού κινήματος.
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο