Τι είπαν Μητσοτάκης και Δήμαρχος Νάουσας για το μέλλον του ΧΚ 3-5 Πηγάδια (βίντεο)


Μόλις συνάντησε τον Δήμαρχο Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην Αγ. Βαρβάρα Βέροιας τον ρώτησε ευθέως για το τι θα γίνει με το χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια, το οποίο άλλωστε έχει επισκεφθεί τον περασμένο χειμώνα ο κ. Μητσοτάκης.

Ο Δήμαρχος του εξήγησε τις μέχρι τώρα ενέργειες και συμφώνησαν από κοινού ότι δεν έχει σημασία το μίσθωμα, αλλά η ευρύτερη ανάπτυξη της περιοχής και η δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης. Μάλιστα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε χαρακτηριστικά στον δήμαρχο να ανοίξει φέτος το ΧΚ, αλλά να προχωρήσει άμεσα στην προκήρυξη για μακροχρόνια μίσθωση και θα βοηθήσει ο ίδιος και στην ανεύρεση επενδυτή, αν χρειαστεί.

Επίσης, ο Πρωθυπουργός κάλεσε τον Δήμαρχο Νάουσας στο γραφείο για να συζητήσουν για το επενδυτικό σχέδιο της μακροχρόνιας μίσθωσης (30 έτη), που όπως είπε και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός είναι η μοναδική βιώσιμη λύση.

Δείτε στο βίντεο του InVeria.gr το τετ α τετ του Πρωθυπουργού με τον Δήμαρχο Νάουσας:Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο