Τι ισχύει τελικά για τον ορισμό της νέας Διοίκησης του Νοσοκομείου Ημαθίας


Το ΦΕΚ για τον διορισμό του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου Ημαθίας υπογράφτηκε στις 13 Νοεμβρίου 2019 και δημοσιεύθηκε στις 20 Νοεμβρίου 2019 και ανέφερε ως Πρόεδρο του Δ.Σ. τον τέως Διοικητή (και πρόεδρο ΔΣ)  Τάκη Μαυρογιώργο

Αυτό το επισημότερο όλων έγγραφο, απόφαση Υπουργού δημοσιευμένη στο ΦΕΚ δηλαδή, έφερε στο φως της δημοσιότητας το InVeria.gr το βράδυ της Πέμπτης (21/11) και από τότε πήραν τηλέφωνα και... καρδιές φωτιά! 

Μετά τον κουρνιαχτό που προκλήθηκε για την ύπαρξη μια τέτοιας απόφασης, πληροφορίες μιλούν για μια πράξη μεταβατική και ολίγον... λάθος, δεδομένου ότι ο κ. Μαυρογιώργος δεν ζήτησε και δεν επιθυμεί να είναι εκ νέου Διοικητής και πρόεδρος του Νοσοκομείου, ωστόσο στα... κιτάπια του Υπουργείου Υγείας δεν υπήρχε διαπιστωτική πράξη της παραίτησής (τον περασμένο Σεπτέμβριο), γεγονός που προφανώς προκάλεσε την όλη αναστάτωση.

Σε κάθε περίπτωση, επειδή δημοσίευση στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ) σημαίνει άμεση εφαρμογή απόφασης (εκτός και αν ορίζεται διαφορετικός χρόνος στην απόφαση), όσο και  αν θεωρείται τυπικό ή λάθος ή παράδοξο ό,τι έγινε, ο Τάκης Μαυρογιώργος είναι σήμερα τυπικά διορισμένος πρόεδρος του Δ.Σ. του Νοσοκομείου Ημαθίας, έως ότου αρθεί η απόφαση ή εκδοθεί νέα! Τα υπόλοιπα μέλη που ανακοινώθηκαν θα είναι κανονικά στο σχήμα και υπό το νέο διοικητή. 

Και μιλώντας για νέα, οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι οι νέοι διοικητές αναμένεται να ανακοινωθούν έως τέλος Νοεμβρίου, δίνοντας τέλος στην αγωνία άνω των 30 υποψηφίων για την θέση...

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο