Εικόνες ντροπής στο γήπεδο της Αγκαθιάς - Ανεγκέφαλοι μετέτρεψαν σε ρινγκ τις κερκίδες (βίντεο)


Εικόνες ντροπής διαδραματίστηκαν το μεσημέρι της Κυριακής (8/12/19) στο γήπεδο της Αγκαθιάς Ημαθίας, κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα για τον δεύτερο όμιλο της  Γ' Εθνικής, μεταξύ της τοπικής ομάδας ΝΙΚΗ Αγκαθιάς και του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ Ευόσμου Θεσσαλονίκης.

Όπως μετέδωσε το emvolos.gr, που δημοσίευσε και στιγμιότυπα από τα επεισόδια, μικρή ομάδα νεαρών οπαδών του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ Ευόσμου ξεκίνησαν στο 19΄ επεισόδια στις κερκίδες, τα οποία γενικεύθηκαν και είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό παικτών και φιλάθλων της ΝΙΚΗΣ Αγκαθιάς και, φυσικά, την διακοπή του αγώνα. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του InVeria.gr, την ώρα των επεισοδίων δεν υπήρξαν συλλήψεις και αποφεύχθη περαιτέρω εκτράχυνση της κατάστασης, ωστόσο - κατά τις πληροφορίες μας - το αρχειακό υλικό από τον αγώνα εξετάζεται ήδη και οι δράστες των επεισοδίων θα ταυτοποιηθούν και θα κληθούν να απολογηθούν στην δικαιοσύνη. 

Να σημειωθεί επίσης ότι, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι υποδομές στις κερκίδες δεν θα μπορούσαν σε καμία περίπτωση να εμποδίσουν την εισβολή οπαδών από τη μία πλευρά στην άλλη, γεγονός που έχει επισημανθεί αρμοδίως πριν την έκδοση άδειας για διεξαγωγή αγώνων, ωστόσο δεν ελήφθησαν υπόψη οι παρατηρήσεις. 

Δείτε τα επεισόδια στο παρακάτω βίντεο του emvolos.gr:



Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο