Φροντιστήριο ένα: Στηρίζει και πάλι τον Φιλίππειο Δρόμο


Το Φροντιστήριο ένα στηρίζει τον 8ο Φιλίππειο δρόμο, τον αγώνα της πόλης μας. Με ένα δυναμικό χορηγικό πρόγραμμα επιβεβαιώνει με συνέπεια, για μια ακόμη φορά, τη στήριξή του στον τοπικό αθλητισμό και τα νιάτα της πόλης μας. Το Φροντιστήριο ένα  επιβραβεύει τα ιδανικά της συμμετοχής και του εθελοντισμού και παρέχει σε όσους μικρούς και μεγάλους αθλητές τρέξουν στους Σαββατιάτικους αγώνες από ένα σακίδιο για να θυμούνται καθημερινά τη συμμετοχή τους στον αγώνα.  

Το Φροντιστήριο ένα όμως μεριμνά και για την πνευματική – εκπαιδευτική υποστήριξη των συμμετεχόντων. Προσφέρει λοιπόν σε όλους ένα σεμινάριο δημιουργικής γραφής από καθηγητές με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στο αντικείμενο.  Το Φροντιστήριο ένα, το φροντιστήριο με την μεγαλύτερη παράδοση στο μάθημα της Έκθεσης θα μυήσει, μικρούς και μεγάλους, στα μυστικά της γραφής και της παραγωγής λόγου.

Και το τελευταίο: Το Φροντιστήριο ένα, όπως κάθε χρόνο, στηρίζει έμπρακτα τη γιορτή της πόλης και συμμετέχει στο City Trail, με ομάδα αποτελούμενη από μαθητές, πρώην και νυν, και καθηγητές.

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019 το Φροντιστήριο ένα δίνει ραντεβού στην αφετηρία του Φιλίππειου.


Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο