Απάντηση του Παύλου Παυλίδη στο άρθρο της στήλης ex-Αιρετικά για την ενδεχόμενη συνεργασία του με τον Δήμαρχο Βέροιας


Απάντηση στο άρθρο της στήλης "ex-Αιρετικά" που δημοσιεύθηκε την Πέμπτη (5/12) με τίτλο "Ανοίγει ο δρόμος για συνεργασία των παρατάξεων Βοργιαζίδη - Παυλίδη στον Δήμο Βέροιας;" (δείτε το άρθρο) μας κοινοποίησε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Δ. Βέροιας, Παύλος Παυλίδης

Στην απάντησή του ο κ. Παυλίδης είναι ξεκάθαρος ως προς τις προθέσεις του και, πλέον, δεν χωρεί καμία αμφιβολία για το τι προτίθεται να πράξει στο μέλλον! 

Η απάντηση του Παύλου Παυλίδη, όπως ακριβώς μας την έστειλε (οι υπογραμμίσεις και τα έντονα γράμματα είναι του συντάκτη):

Αγαπητέ κ. Βουδούρη,

Σας απαντώ σχετικά με δημοσίευμα σας περί «…συνεργασίας με τον κ. Βοργιατζιδη» και πόσο ανοιχτοί είναι οι δρόμοι…..

Κατ΄ αρχάς να διαφωνήσω με το σκεπτικό ότι ο συνδυασμός της κ. Μπατσαρά βρέθηκε κατά καλή τύχη μετά τις εκλογές!!! Αν γραφόταν ότι ίσως μετά τις εκλογές ολοκλήρωσε την αποστολή του, θα ήταν πιο ειλικρινές. Όλοι πλέον σε αυτήν την πόλη γνωρίζουν ότι ο συνδυασμός μας συσπείρωνε όλες τις ανεξάρτητες δυνάμεις του τόπου (ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ) κι αυτό ήταν που ενοχλούσε….!!!!. Φάνηκε κι από τα αποτελέσματα όπου το 18.50% το δικό μας, ήταν ίδιο με το 18,50% του συνδυασμού με χρίσμα και στο σύνολο τους κάτι παραπάνω από αυτά που πήρε ο Βοργιατζιδης. Δυστυχώς ο Παυλίδης και οι ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ήταν αντίπαλοι για όλους…..

Επίσης όλη αυτή η λάσπη προς το πρόσωπο μου ευνοούσε συγκεκριμένη επιχειρηματολογία, η οποία αναπτύχτηκε τεχνηέντως για να ωφεληθούν συγκεκριμένα άτομα και συγκεκριμένος συνδυασμός. Και φυσικά «οι μεταφορείς» ανήκαν σε συγκεκριμένο συνδυασμό. Εξαίρεση αποτελούν ορισμένα και συγκεκριμένα άτομα, τα οποία πρέπει να αναφέρω ότι κράτησαν την σωστή στάση και τους ευχαριστώ δημόσια από εδώ σήμερα.

Πρέπει να γνωρίζετε επίσης ότι μπορεί πρόθεση του κ. Βοργιατζίδη να ήταν η συνεργασία με την ολοκλήρωση της δικαστικής διαμάχης με έναν Δημοτικό του Σύμβουλο, αλλά στην ίδια συνάντηση του ειπώθηκε από πλευράς μου ότι κι εμείς ως ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ δεν μπορούμε να συνεργαστούμε με άτομα που έχουν φέρει την πόλη σε αδιέξοδα (Γέφυρα Κουσιου, ανάπλαση, κλπ) και χειρίζονται έτσι τα θέματα του Δήμου. Ούτε να αναιρέσουμε αυτά που λέγαμε προεκλογικά, ούτε να συνεχίσουμε υποθέσεις που τρέχουν στα δικαστήρια εναντίον τους, αλλά εμείς δεν τα κάνουμε σημαία.
Και τώρα πλέον θεωρώ ότι είναι πολύ ποιο δύσκολο με άτομα που έχει δίπλα του και συκοφαντούσαν πρώην συναδέλφους τους και εργαζόμενους και υπηρεσίες, κλπ Και συνεχίζουν στους παλιούς τους ρυθμούς…..

Επίσης πρέπει να σας δηλώσω ότι η αντιπολίτευση μας στο Δημοτικό Συμβούλιο είναι ήρεμη, καίρια και ουσιαστική και δεν χρειάζεται σε εκείνη την αίθουσα να υποβαθμιστεί κι άλλο το επίπεδο.
Καταγγείλαμε μέχρι τώρα την συνεργασία της κ. Μπατσαρά και του κ. Βοργιατζιδη ότι είναι προϊόν συναλλαγής για θέσεις και εξουσία κι όχι για την πόλη, γιατί δεν χτίσθηκε πάνω σε μια προγραμματική συμφωνία, με στόχο, με στρατηγική, για έργα και δράσεις και για το καλό του Δήμου. Αλλά δεν συγκινήθηκαν…….
Παρουσιάσαμε προτάσεις για έργα και μάλιστα από αυτά που τρέχουν, για το Ρολόι της Πλατείας Ωρολογίου, αλλά…... δεν μπορούν.
Τους ζητήσαμε να συνεργαστούμε μέσα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και να φέρουν θέματα που ταλανίζουν την πόλη, μεγάλα και ωφέλιμα κι όχι να ασχολούμαστε μόνο με διαδικαστικά και ψηφίσματα για τον κάλαθο των αχρήστων, αφού είναι γράμματα στον Θεό, αλλά δεν……....
Αναδείξαμε το σκάνδαλο της ΔΕΥΑΒ μέσα από μια σειρά ενεργειών.
Ακόμη προχθές ρωτήσαμε τον Δήμαρχο γιατί δεν πήγε στον Μητσοτάκη όπως ο Δήμαρχος Νάουσας ο οποίος πήρε χρηματοδότηση για τα 3-5 Πηγάδια, αλλά και υποσχέσεις για επενδυτές, κλπ και πήραμε την απάντηση ότι «Δεν προσκλήθηκε»!!! Λες κι ο Δήμαρχος Νάουσας προσκλήθηκε……..
Ρωτήσαμε την συμπολιτευόμενη αντιπολίτευση της κ. Μπατσαρά που παρευρέθηκε εκεί με την Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Συρμουλα, ποια θέματα έβαλαν για τον Δήμο μας στον Πρωθυπουργό ή στους συνεργάτες του κι αποδείχτηκε ότι πήγαν μόνο για τις φωτογραφίες!!!

Λυπάμαι για όλα αυτά και για πολλά άλλα που διαπιστώνουμε. Και δεν επιθυμώ συνεργασίες με άτομα που δεν μοχθούν για το αύριο αυτού του Δήμου και βάζουν πάνω από όλα το προσωπικό συμφέρον, τον εγωισμό και την μικροπολιτική.
Δεν επιθυμώ συνεργασίες με άτομα που ζουν από τον Δήμο, που επιλέγουν θέσεις για να πάρουν δεύτερο μισθό, που έχουν τόσα χρόνια στην Διοίκηση κι ότι είχαν να δώσουν το έδωσαν, που δεν κοιταν να αναδειχθούν με το έργο τους και την δουλειά τους, αλλά με κριτική και ειρωνεία. Ίσως δεν έχουν σκεφτεί ποτέ την επόμενη μέρα……..
Οι ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ γεννήθηκαν για να διαδραματίσουν ουσιαστικό ρόλο στην πορεία του τόπου. Σας διαβεβαιωθώ ότι η ενέργεια τους, η δυναμική τους, το μεράκι για προσφορά λείπει σήμερα από τον Δήμο. Στενοχωριέμαι γιατί ο Δήμος έχασε 4 χρόνια προσφοράς, δημιουργικά κι ωφέλιμα από την μη παρουσία τους στα κοινά.

Είμαστε παρών για έναν άλλο Δήμο. Ποιο διεκδικητικό, ποιο εργατικό, ποιο οργανωμένο, ποιο αποτελεσματικό.
Εμείς δεν θέλουμε να ζηλεύουμε άλλες πόλεις. Θέλουμε την πόλη μας μπροστά σε κάτι, να την ζηλεύουν οι άλλοι. Όποιος θέλει και μπορεί ας μας ακολουθήσει.

Υ.Γ. 1. Θέλουμε να συνεργαζόμαστε με ανθρώπους που βλέπουν τις γιορτές των Χριστουγέννων ως χαρά και προετοιμάζουν την πόλη, αλλά και τα χωριά από νωρίς κι όχι να το βλέπουν ως υποχρέωση για λίγες μέρες.
2. Θέλουμε τα καράβια να μην έρχονται προεκλογικά κι όταν φεύγουν να αφήνουν λογιστικοοικονομικες τρικυμίες. Θέλουμε αγάπη και μεράκι για τον τόπο.
3. Να βάλετε και την περίπτωση όπου πολλοί ανεξαρτητοποιούνται από τις παρατάξεις, γιατί δεν αντέχουν άλλο τον ευνουχισμό, το ψέμα και την εκμετάλλευση και πλέον μπορούν να στηρίξουν την αλήθεια.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο