Ο ευτελισμός της ναυμαχίας της Σαλαμίνας (άποψη)


ΑΠΟΨΗ: Διαβάζω ότι με αφορμή την επέτειο 2500 ετών από την ναυμαχία της Σαλαμίνας το 2020, πρόκειται να χαριστούν χρέη 2.500.000€ περίπου του Δήμου Σαλαμίνας προς την ΕΥΔΑΠ. 

Δεν μπορώ παρά να υποκλιθώ στην αιτιολόγηση αυτού ή αυτών που σκέφτηκαν αυτή την δικαιολογία για να συνδέσουν μια ιστορική στιγμή της χώρας μας με πανευρωπαϊκές επιπτώσεις με το ρουσφέτι του χαρίσματος των χρεών σε ένα Δήμο της χώρας μας. Οι συνεπείς λοιπόν Δήμοι ή και οι συνεπείς φορολογούμενοι για άλλη μια φορά αισθάνονται κορόιδα. Φαντάζομαι ότι επιλέχθηκε ο Δήμος Σαλαμίνας απλώς και μόνο επειδή έτυχε να γίνει εκεί η ναυμαχία της Σαλαμίνας. Αλήθεια στο Δήμο Θερμοπυλών δεν θα χαριστεί τίποτα ή είναι οικονομικά υγιής; Ο Δήμος Βέροιας στον οποίο ανήκει η Βεργίνα δεν θα ζητήσει καμία οικονομική διευκόλυνση, ή επειδή από τότε υπήρχε η διαμάχη Μακεδόνων και λοιπών νότιων Ελλήνων δεν έχει καμία τύχη;

Επειδή το 2021 θα γιορτάσουμε τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση προτείνω να μελετηθεί η οικονομική κατάσταση αρχικά των κάτωθι περιοχών 1) Δερβενάκια 2) Χάνι της Γραβιάς 3) Τριπολιτσά και αν έχουν χρέη να τους χαριστούν, αν όχι να επιχορηγηθούν από το κράτος με επιπλέον επιχορήγηση. 

Τέλος να ζητήσω και εγώ ένα ρουσφέτι για το Δήμο Νευροκοπίου από όπου κατάγομαι με αφορμή την μάχη των οχυρών το 1941. Χαρίστε του τα χρέη αν έχει ή δώστε επιπλέον επιχορήγηση.

Τελικά δεν θα αλλάξουμε ποτέ ως λαός. Κρίμα!

Δημήτριος Κων/νου Ταρατσίδης

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο