ex-Αιρετικά: Βίοι... παράλληλοι στη ΝΔ Ημαθίας


Τον δικό του δρόμο διαπιστώνουμε ότι τραβά ο κάθε κυβερνητικός βουλευτής της Ημαθίας (όπως φανταζόμαστε συμβαίνει και σε άλλες περιοχές), προσπαθώντας ο καθένας να δείξει και να αποδείξει στους ψηφοφόρους του (δικούς του ή... αυτούς που θέλει να αποκτήσει) ότι παράγςι έργο και δικαίως τον έστειλε ο λαός της Ημαθίας στη Βουλή. 

Ωστόσο, ήδη συζητείται έντονα (μάλλον αρνητικά) το γεγονός ότι οι "εκλεκτοί" μας ακολουθούν παράλληλες πορείες, αντί να είναι ενωμένοι σαν μια γροθιά για το καλό του νομού. Στους 6 μήνες διακυβέρνησης της ΝΔ δεν έγινε καμία κοινή ενέργεια, σε αντίθεση με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ της προηγούμενης περιόδου που πολλές φορές ακόμα και κοινά δελτία Τύπου έστελναν.

Μάλιστα, ήδη άρχισαν να πέφτουν και... φιλικά καρφωματάκια δημόσια και αυτά τα αντιλαμβάνονται όσοι ασχολούνται έστω και στοιχειωδώς (σκεφτείτε τι γίνεται πίσω από τις κλειστές πόρτες!).

Για να μην αναφερθούμε στον ανοιχτό πόλεμο μεταξύ των βουλευτή Λάζαρου Τσαβδαρίδη και πολιτευτή Φώτη Κουτσουπιά, μετά την προσφυγή του δεύτερου στο... εκλογοδικείο, που ζητά την ακύρωση της εκλογής του πρώτου, επειδή παράλληλα με την βουλευτική ιδιότητα διατηρεί και τη θέση του ως νομικός σύμβουλος στο Δ. Βέροιας. 

Θεωρούμε ότι ο ρόλος των βουλευτών (και της αντιπολίτευσης) πρέπει να είναι σημαντικός για την προώθηση και επίλυση των θεμάτων και ζητημάτων της Ημαθίας. Με θετικό πρόσημο και όραμα, όχι με μικροπολιτική διάθεση και "κατόπιν ενεργειών μου" παλαιοκομματικές πρακτικές.

Σε τελική ανάλυση, είναι θεμιτό να βλέπουμε επερωτήσεις που θέτουν - πολύ ορθώς - φλέγοντα ζητήματα (βλέπε επερώτηση βουλευτή Μπαρτζώκα και προς υφυπουργό - βουλευτή Βεσυρόπουλο), αλλά - πέρα από την τυπικότητα του θέματος - μάλλον αποδεικνύεται του λόγου το αληθές περί των παράλληλων βίων...

ΥΓ: Αμφιβάλλει κανείς ότι αποτελέσματα θα ήταν πολύ καλύτερα αν πάλευαν όλοι μαζί και όχι ο καθένας μόνος του; 

ΥΓ2: Τελικά, τι έχει μεγαλύτερη σημασία; Η επανεκλογή ή το καλό της Ημαθίας; Ρητορικό και... ήρεμο το ερώτημα!


ex-Αιρετικά (editorial)
Η στήλη του InVeria.gr που σπάει τα... δόγματα


Με την υπογραφή του Νίκου Βουδούρη

(Εξώδικα, αγωγές, μηνύσεις, εκβιασμούς, εκφοβισμούς, απειλές ή, απλά, πολιτισμένες απαντήσεις, στο e-mail: inveriagr@gmail.com, με την αναγραφή στο θέμα "Για τη στήλη ex-Αιρετικά")

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο