Πέντε μήνες γερανός Τροχαίας Βέροιας: Πόσες κλήσεις έκοψε, πόσα ΙΧ σήκωσε και ποιο το μεγαλύτερο επίτευγμα


Πέντε μήνες πέρασαν περίπου από την επανενεργοποίηση των περιπολιών του γερανού της Τροχαίας Βέροιας και το InVeria.gr παρουσιάζει κάποια στατιστικά στοιχεία από την δράση του...

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στο InVeria.gr ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας Διονύσης Κούγκας, το πλήρωμα του γερανού βεβαίωσε   στη Βέροια (μέχρι και την Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020) 421 παραβάσεις και προέβη σε 32 μετακινήσεις οχημάτων. Όσον αφορά στις μετακινήσεις των οχημάτων, σημειώνεται ότι - πέρα από την βεβαίωση παράβασης - οι ιδιοκτήτες χρεώνονται επιπλέον 77,09 ευρώ.

Το γερανοφόρο όχημα της Τροχαίας Βέροιας ανέλαβε υπηρεσία για μερικές μέρες και σε Νάουσα και Αλεξάνδρεια, όπου εκεί οι παραβάσεις που βεβαιώθηκαν κυμάνθηκαν περίπου στο 1/3 σε σχέση με τη Βέροια (προφανώς λόγω των πολύ λιγότερων ημερών που είχε παρουσία σε αυτές).

Πέρα από τα παραπάνω στοιχεία, πιο σημαντικό και ουσιαστικό είναι ένα άλλο γεγονός, που ωστόσο δεν υπάρχει δυνατότητα να καταμετρηθεί: Η αποτροπή των παράνομων σταθμεύσεων

Κατά κοινή ομολογία, πρόκειται για ένα αποτελεσματικό μέτρο και θεωρούμε πως θα πρέπει να συνεχιστεί και να ενισχυθεί το πλήρωμα του γερανού, ώστε η δουλειά του να γίνεται αμεσότερα και σε ακόμα μεγαλύτερο ρυθμό.

Ρεπορτάζ: Νίκος Βουδούρης

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο