Προσκοπική Ομάδα Διάσωσης Άγριας Ζωής δημιούργησε το 3ο Σύστημα Προσκόπων Βέροιας


ΔΤ από Προσκοπική Ομάδα Διάσωσης Άγριας Ζωής του 3ου Συστήματος Προσκόπων Βέροιας: Η «Προσκοπική Ομάδα Διάσωσης Άγριας Ζωής (Π.Ο.Δ.Α.Ζ.)» αποτελεί μια πρωτοβουλία και μια προσπάθεια του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων για τη διεύρυνση των κοινωνικών παρεμβάσεων και συμμετοχικότητάς του στην προστασία της ελληνικής φύσης, μέσω της περισυλλογής των τραυματισμένων θηλαστικών, πουλιών, ερπετών, θαλασσίων ζώων κλπ, αποτελώντας έναν σημαντικό συντελεστή για την προστασία της Άγριας Ζωής, συνεπικουρώντας τις Περιβαλλοντικές Οργανώσεις και τα Κέντρα Διάσωσης και Περίθαλψης.

Η Π.Ο.Δ.Α.Ζ. αποτελείται από Ενήλικα Στελέχη και μέλη του Δικτύου του ΣΕΠ, με κατάλληλη εκπαίδευση ώστε να σπεύδουν και να διασώζουν Άγρια Ζώα που κινδυνεύουν.

Το ΣΕΠ βραβεύτηκε στην 10η εκδήλωση των βραβείων Bravo Sustainability Awards στις 18 Δεκεμβρίου 2019 στον Πυλώνα Bravo Environment για την πρωτοβουλία αυτή.

Η σύσταση και η εκπαίδευση της Π.Ο.Δ.Α.Ζ. του 3ου Συστήματος Προσκόπων Βεροίας έγινε τον Νοέμβριο του 2019, με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος και της βιοποικιλότητας στην
περιοχή μας. (Στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης 14 & 15).

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο