Ρασοφόρος από τη Βέροια έκανε... σαματά στα διόδια Στρυμονικού Σερρών (βίντεο)


Ρασοφόρος από τη Βέροια - όπως ο ίδιος ανέφερε για την καταγωγή του ενώπιον του κόσμου και των τηλεοπτικών συνεργείων - έκανε... σαματά στα νέα διόδια του Στρυμονικού στην Π.Ε. Σερρών.

Την ώρα που η «Κίνηση Σερραίων Πολιτών» προχωρούσε σε διαμαρτυρία το πρωί της Κυριακής (19/1/2020), θέλοντας να εκφράσει την αντίθεσή της στην λειτουργία του σταθμού διοδίων στο Στρυμονικό, εμφανίστηκε μαινόμενος ο ρασοφόρος και αρχικά τα έβαλε με τον εκπρόσωπο της Κίνησης, θεωρώντας πως ήταν εκπρόσωπος της Εταιρίας και στη συνέχεια, όταν τον ενημέρωσαν ότι είναι κάτοικοι που αντιδρούν, τους έψεξε για μικρή συμμετοχή. Μάλιστα, επικαλέστηκε και φιλία με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, προειδοποιώντας όποιον ενδεχομένως θα ήθελε να τον ενοχλήσει για την διαμαρτυρία του. 

Να σημειωθεί ότι ο εν λόγω ρασοφόρος είναι όντως από χωριό της Βέροιας και είναι γνωστός για το εκρηκτικό του χαρακτήρα του, καθώς έχει εμφανιστεί και στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας με ανάλογες... διαθέσεις. 

Πάντως, πληροφορίες του InVeria.gr αναφέρουν ότι δεν είναι ιερέας της επίσημης Εκκλησίας της Ελλάδος και δεν ανήκει σε κανονική Μητρόπολη.

Δείτε σχετικό ρεπορτάζ από το τοπικό κανάλι των Σερρών "Επιλογές":



Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο