ex-Αιρετικά: Ο "σπόρος" έπιασε! Βοργιαζίδης καλεί Παυλίδη σε συνεργασία


Πριν 1,5 μήνα, αρχές του Δεκεμβρίου του 2019, η στήλη ex-Αιρετικά έθεσε ένα δημόσιο ερώτημα που προκάλεσε, όπως αποδείχθηκε, αίσθηση στην κοινή γνώμη, αλλά και την απάντηση από τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ", Παύλο Παυλίδη

Το ερώτημα της στήλης ήταν απλό και τέθηκε υπό πρίσμα κάποιων δεδομένων: Ανοίγει ο δρόμος για συνεργασία των παρατάξεων Βοργιαζίδη - Παυλίδη στον Δήμο Βέροιας; Για την πλήρη ανάλυση του σκεπτικού της ερώτησης μπορείτε να διαβάσετε το σχετικό άρθρο

Στο ερώτημα αυτό απάντησε μόνο ο κ. Παυλίδης (δείτε την απάντηση εδώ), ενώ δεν υπήρξε κάποιος σχολιασμός από την πλευρά Βοργιαζίδη, τότε τουλάχιστον. 

Ωστόσο, στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας 20 Ιανουαρίου 2020, στο πρώτο Συμβούλιο της χρονιάς, όπου συζητήθηκαν αρχικά Τεχνικό Πρόγραμμα και Προϋπολογισμός, είδαμε ότι ο... σπόρος που έριξε το InVeria.gr και η στήλη ex-Αιρετικά σαν να φαίνεται ότι... ριζώνει. Δηλαδή, από τη μία είδαμε την παράταξη Παυλίδη να υπερψηφίζει τον προϋπολογισμό (παρά τις διαφωνίες) και από την άλλη είδαμε τον Δήμαρχο Κώστα Βοργιαζίδη να ανακοινώνει δημόσια ότι απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση προς τον κ. Παυλίδη για συνάντηση εντός των επομένων ημερών, ώστε να συζητήσουν τις προτάσεις που έχει ο ίδιος και η παράταξή του επί του Προϋπολογισμού και Τεχνικού Προγράμματος και, προφανώς, κάποιες ή όλες να υιοθετηθούν.

Εδώ που τα λέμε, δεν θα ήταν και κάτι τόσο σπουδαίο - αντιθέτως έπρεπε να ήταν δεδομένο - να συνεργαστούν οι αιρετοί μας για το κοινό καλό. Δεδομένου του ιστορικού ωστόσο, σίγουρα μιλάμε για μία θετική εξέλιξη. 

Ο Γ. Μιχαηλίδης (αριστερά) και ο Π. Παυλίδης στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας της Δευτέρας (20/1/2020)

Επιπλέον, ο Δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης αναφέρθηκε και στην στάση τόσο του Παύλου Παυλίδη, όσο και του δημοτικού συμβούλου της παράταξής του Γιώργου Μιχαηλίδη, οι οποίοι τάχθηκαν σαφέστατα υπέρ του νοικοκυρέματος των οικονομικών του Δήμου και την... πάταξη των μπαταξήδων. Βλέπετε, θα χρειαστεί να παρθούν και μέτρα αναγκαστικής είσπραξης προς όσους συστηματικά και εσκεμμένα "φεσώνουν" τον Δήμο, εκμεταλλευόμενοι το χαλαρό καθεστώς είσπραξης. 

Μετά από όλα αυτά, φαίνεται ότι υπάρχει πρόθεση και από τις δύο πλευρές για συνεργασία ουσίας και όχι πομφόλυγες, μπούρδες δηλαδή! Αν τελικά είναι σε θέση να το πράξουν αμφότεροι, μένει να αποδειχθεί. 

ΥΓ: Ελπίζουμε να μην υπάρξει... σαμποτάρισμα των συνομιλιών από άτομα των τριών παρατάξεων (Βοργιαζίδη - Παυλίδη - Μπατσαρά)...

ΥΓ2: Αν θέλεις να προσφέρεις, μπορείς και χωρίς να τσεπώνεις αντιμισθίες και αποζημιώσεις. Αρκεί να θέλεις!

ex-Αιρετικά (editorial)
Η στήλη του InVeria.gr που σπάει τα... δόγματα


Με την υπογραφή του Νίκου Βουδούρη

(Εξώδικα, αγωγές, μηνύσεις, εκβιασμούς, εκφοβισμούς, απειλές ή, απλά, πολιτισμένες απαντήσεις, στο e-mail: inveriagr@gmail.com, με την αναγραφή στο θέμα "Για τη στήλη ex-Αιρετικά")

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο