Ταυτοποιήθηκαν 17 οπαδοί του Αγροτικού Αστέρα Ευόσμου που προκάλεσαν επεισόδια στην Αγκαθία τον Δεκέμβριο 2019


Ταυτοποιήθηκαν 17 από τους 19 οπαδούς του Αγροτικού Αστέρα Ευόσμου, οι οποίοι είχαν ενεργό ρόλο στα επεισόδια της 8ης Δεκεμβρίου 2019, κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα της Γ΄ Εθνικής ανάμεσα στις ομάδες Νίκη Αγκαθιάς – Αγροτικός Αστέρας Ευόσμου.

Υπενθυμίζεται ότι τα επεισόδια ξεκίνησαν στο 19 λεπτό αιφνιδιαστικά με αποτέλεσμα να υπάρξουν και τραυματίες οι οποίοι διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο (δείτε την σχετική ανάρτηση του InVeria.gr).

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, η οποία συνέδραμε στην έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, καθώς η μία ομάδα έχει έδρα την Θεσσαλονίκη, σχηματίστηκε σε βάρος των 17 δραστών δικογραφία για αδικήματα που εμπίμπτουν στον νόμο για την αθλητική βία.

Τα αποτελέσματα της προανακριτικής έρευνας θα αποσταλούν στο τμήμα Ασφαλείας Αλεξάνδρειας.

Ακόμη, υπενθυμίζεται ότι η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ αποφάσισε να κατοχυρώσει το παιχνίδι υπέρ των Ημαθιωτών και να επιβάλει αφαίρεση ενός βαθμού στους «σταχυοφόρους», τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 1.000 ευρώ.

Δείτε σχετικό βίντεο από την ημέρα των επεισοδίων:


Πηγή: voria.gr

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο