Τουρκική ηλεκτρονική... εισβολή από χάκερς στην Ελλάδα!


Μια... γνωστή ομάδα Τούρκων χάκερς πραγματοποίησαν συντονισμένη επίθεση εναντίον κυβερνητικών ιστοσελίδων της Ελλάδας. Μεταξύ αυτών είναι το site της Βουλής και της ΕΥΠ. Επίσης του υπουργείο Εξωτερικών, του υπουργείου Οικονομικών και του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Δείτε τις πεσμένες σελίδες.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη ομάδα χάκερς, με το όνομα Anka Neferler, "χτυπά" ελληνικές σελίδες.

Αυτές είναι οι κυβερνητικές σελίδες που έχουν δεχτεί την επίθεση από την ομάδα Τούρκων χάκερς, με το όνομα “Anka Neferler”.

Δείτε την… ενημέρωση των Τούρκων χάκερς στο Twitter

Αξίζει να σημειωθεί πως η επίθεση επιβεβαιώνεται από την ελληνική πλευρά, ενώ ανά τακτά χρονικά διαστήματα τα sites επανέρχονται στην λειτουργία τους και κάποιες στιγμές “πέφτουν” ξανά.

Επιπλέον, η ομάδα αυτή ήδη… επιχαίρει στον λογαριασμό της στο Twitter για το γεγονός ότι η κυβερνοεπίθεση αυτή έχει μεταδοθεί από ελληνικά Μέσα Ενημέρωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η ομάδα αυτή επιχείρησε να αναρτήσει ένα μήνυμα στο site της Βουλής, ωστόσο το σύστημα “άντεξε” και το μόνο που κατάφεραν ήταν η ταυτόχρονη “επίσκεψη” εκατομμυρίων λογαριασμών, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν τα προβλήματα που παρατηρήθηκαν.

Πηγή: newsit.gr

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο