Βέροια: Δικογραφία σε βάρος του αναδόχου της Γέφυρας Κούσιου για ελλιπή μέτρα ασφαλείας στο εργοτάξιο του έργου


Δικογραφία σε βάρος του ανάδοχου του έργου της Γέφυρας Κούσιου σχηματίστηκε από την Αστυνομία, με την κατηγορία της μη λήψης των απαραίτητων μέτρων ασφαλείας στο εργοτάξιο του έργου. 

Η δικογραφία έγινε μετά και από τον σχολιασμό του InVeria.gr σχετικά με το περιστατικό που έγινε στο σημείο με την απόπειρα αυτοκτονίας το βράδυ της Τρίτης (7/1/2020), όπου επισημάναμε το θέμα της επικινδυνότητας του σημείου. 

Βεβαίως, δεν είναι η πρώτη φορά που θίγεται μέσα από το InVeria.gr το θέμα (και αυτό το ξέρουν καλά οι τακτικοί αναγνώστες του - δείτε ενδεικτικά εδώ και εδώ), απλά φαίνεται ότι αυτή την περίοδο βρέθηκαν ευήκοα ώτα να ακούσουν τους προβληματισμούς που φέρνει στη δημοσιότητα και έτσι οι διαδικασίες προχώρησαν άμεσα. 

Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ημαθίας κ. Διονύση Κούγκα, η δικογραφία έχει ήδη αποσταλεί στην Εισαγγελία της Βέροιας και θα ακολουθηθούν οι περαιτέρω διαδικασίες, ενώ - αν και ήταν στο πλαίσιο του αυτοφώρου - δεν διατάχθηκε η σύλληψη του αναδόχου σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε η δικογραφία.

Πέρα όμως από την εξέταση από πλευράς ποινικών ευθυνών, θα πρέπει να κινητοποιηθεί και η δημοτική αρχή, πιέζοντας για λήψη περισσότερων μέτρων ασφαλείας στο εργοτάξιο της γέφυρας Κούσιου. Τα λέμε χρόνια, τώρα στα... τελειώματα ας μην τα επαναλαμβάνουμε τα αυτονόητα.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο