Αξέχαστο γλέντι με το Νίκο Ζωιδάκη στον χορό του Συλλόγου Κρητικών Ημαθίας (βίντεο - φώτο)


Γλέντι... τρικούβερτο, που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, διοργάνωσε ο Σύλλογος Κρητικών Ν. Ημαθίας το βράδυ του Σαββάτου 1 Φεβρουαρίου στο "Κτήμα Αφροδίτη", με καλεσμένο το μοναδικό στο είδος του Νίκο Ζωιδάκη και την ορχήστρα του. 

Πολλές εκατοντάδες κόσμου κατέκλυσαν το κέντρο και διασκέδασαν με την ψυχή τους, σε ρυθμούς Κρητικούς, Μακεδονίτικους, Ποντιακούς, Νησιώτικους, αλλά και... λαϊκούς, παιγμένους από τον δεξιοτέχνη της κρητικής λύρας Νίκο Ζωιδάκη!


Μάλιστα, ο Σύλλογος Κρητικών Ν. Ημαθίας τίμησε με πλακέτα τον δημοφιλή Κρητικό λυράρη για την προσφορά του στον Σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια, όπως ανέφερε στο καλωσόρισμά του ο πρέοδρος του Συλλόγου, Στέλιος Αλιγιζάκης. Την πλακέτα παρέδωσε στο Νίκο Ζωιδάκη το επίτιμο μέλος του Συλλόγου, μόνιμος κάτοικος Κρήτης και προμηθευτής του κρασιού του Συλλόγου, Νίκος Μπερτάκης

Στην αρχή της βραδιάς παρουσιάστηκαν χοροί από το παιδικό τμήμα, το τμήμα αρχαρίων και το τμήμα επιδείξεων του Συλλόγου και ακολούθησε το γλέντι για όλο τον κόσμο, ενώ κατά τη διάρκεια της έγινε και η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς, που περιελάμβανε πλούσια δώρα.


Μεταξύ των εκατοντάδων κόσμου, έδωσαν το παρών ο βουλευτής Ημαθίας Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ο διοικητής της 1ης Μεραρχίας Πεζικού υποστράτηγος Σάββας Κολοκούρης, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης και οι αντιδήμαρχοι Βέροιας Αλέκος Τσαχουρίδης και Στέλιος Ασλάνογλου.

Δείτε βίντεο από τις ζωντανές μεταδόσεις του InVeria.gr μέσω fb και πλούσιο φωτορεπορτάζ:



























































































Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο