"... Σχόλασε ο γάμος!": Η συγκέντρωση ΠΑΟΚτσήδων "έδιωξε" από τη Βέροια τον Μάκη Βορίδη (βίντεο - φώτο)


Ημιτελής έμεινε η πολυαναμενόμενη σύσκεψη με την παρουσία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη στη Βέροια, αφού η παρουσία μερικών δεκάδων οπαδών του ΠΑΟΚ που συγκεντρώθηκαν 300 μέτρα από τον χώρο της εκδήλωσης, στο Επιμελητήριο Ημαθίας, ήταν αρκετό για να ωθήσει τον Υπουργό σε φυγή... 

Ο κ. Βορίδης ήρθε από νωρίς στη Βέροια το απόγευμα του Σαββάτου 1 Φεβρουαρίου 2020, ενώ παράλληλα περί τους 50 οπαδούς του ΠΑΟΚ είχαν συγκεντρωθεί σε γραφείο λίγα μέτρα μακριά (στην παλιά Εισαγγελία). Λίγο μετά την έναρξη της σύσκεψης στο Επιμελητήριο με την παρουσία του Υπουργού, οι οπαδοί επιχείρησαν να προσεγγίσουν το σημείο από την πλευρά του παλιού δικαστικού μεγάρου και αφού απωθήθηκαν από τις μικρές αστυνομικές δυνάμεις που ήταν στο σημείο, προσέγγισαν το χώρο από την πλευρά της οδού Κεντρικής. 


Στο άκουσα της διαμαρτυρίας υπήρξε άμεση κινητοποίηση και ο υπουργός εγκατέλειψε την σύσκεψη πριν καν πάρει το λόγο, παρά τις αντιδράσεις των παριστάμενων. Η ασφάλεια του Υπουργού "σήκωσε" κακήν κακώς τον Υπουργό, ενώ ακούστηκε από κάποιο άτομο της Ασφάλειας ότι πρέπει να φύγει "εκτός κι αν ήθελε να συγκρουστούν με τους συγκεντρωμένους". 

Ωστόσο, πέρα από το... ακατάλληλο των συνθημάτων, ουδεμία απειλή υπήρξε από τα 50 περίπου άτομα που συγκεντρώθηκαν. Παρά ταύτα, προτιμήθηκε η φυγή, για να αποφευχθεί οποιαδήποτε κλιμάκωση. 

Δείτε στιγμιότυπα από τη διαμαρτυρία (ΠΡΟΣΟΧΗ, περιέχεται ιδιαίτερα ακατάλληλη φρασεολογία):











Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο