Έβαλαν το νέο διοικητή του νοσοκομείου Ημαθίας στη... μέση για τα ζητήματα της Υγείας!


Ο διοικητής του νοσοκομείου Ημαθίας Ηλίας Πλιόγκας συναντήθηκε με τον υφυπουργό Οικονομικών και βουλευτή Ημαθίας Απόστολο Βεσυρόπουλο, τους βουλευτές Τάσο Μπαρτζώκα και Λάζαρο Τσαβδαρίδη και τον αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη, παρουσία και των στελεχών της ΝΔ Παναγιώτη Παλπάνα και Σταύρου Ζάχου

Φυσικά, θέμα της συνάντησης - που έγινε με πρωτοβουλία των αιρετών και στελεχών της ΝΔ - ήταν η Υγεία και οι μονάδες Υγείας της Ημαθίας.

Την σχετική συνάντηση κοινοποίησε ο ίδιος ο διοικητής στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, αναφέροντας:

Ανταποκρίθηκα άμεσα και με χαρά στο αίτημα της Νέας Δημοκρατίας Ημαθίας για συνάντηση εργασίας και ενημέρωσης με το κλιμάκιο κομματικών στελεχών ,το σύνολο των Βουλευτών της ΝΔ της Ημαθίας καθώς και του Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας. Είχαμε μια μακρά και εξαιρετικά παραγωγική συζήτηση για τις προοπτικές και το ρόλο των Μονάδων Υγείας Βέροιας και Νάουσας. Υπήρξε απόλυτη συμφωνία για στήριξη του ΓΝ Ημαθίας,στο πλαίσιο ανάπτυξης της νέας πολιτικής για την Υγεία έτσι όπως με σαφήνεια αποτυπώθηκε από το Υπουργείο Υγείας αλλά και όπως προσωπικά δεσμεύτηκε ο Πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης. Μία είναι η στόχευση. Η αναβάθμιση των παροχών Υγείας προς όφελος του πολίτη. Γιατί η Υγεία ενώνει!

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο