"Λαοσύναξη" για τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στην Ημαθία


Ο Ημαθιώτης Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης (μέχρι το 2007 βουλευτής Ημαθίας και στη συνέχεια Β' Αθηνών) έχει καταφέρει κάτι που μάλλον δεν έχει επαναληφθεί στα πολιτικά χρονικά πανελλαδικά, σίγουρα όχι της Ημαθίας, να παραμένει πάντα στην κορυφή του ενδιαφέροντος και γύρω να συγκεντρώνει... πολύ κόσμο και μάλιστα ετερόκλητο κάθε φορά που επισκέπτεται την γενέτειρά του! 

Ο κ. Χρυσοχοΐδης, λοιπόν, ως υπουργός της ΝΔ αυτή τη φορά, βρέθηκε στην Ημαθία, στην Σχολή Μετεκπαίδευσης της ΕΛ.ΑΣ. στο Πανόραμα Βέροιας, το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020, σε μία επίσκεψη που έκανε μεν επίσημες επαφές ως Υπουργός, αλλά δεν ακολουθήθηκε το... πρωτόκολλο, με ανακοίνωση προγράμματος κλπ.

Όπως μαθαίνουμε, τον Υπουργό συνόδευσαν οι τοπικοί βουλευτές και άλλα στελέχη της ΝΔ, αλλά τον υποδέχτηκαν θερμά και παλαιοί... σύντροφοι από το ΠΑΣΟΚ! Από την άλλη, μίλησε και με την βουλευτή Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ Φρόσω Καρασαρλίδου τηλεφωνικά, καθώς η ίδια βρισκόταν στην Αθήνα.

Στην ουσία της επίσκεψης, ο Υπουργός συναντήθηκε με Αστυνομικές Αρχές της Κεντρικής Μακεδονίας, Σωματεία Αστυνομικών και Συνοριοφυλάκων, αλλά και με τον αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας και τους 3 Δημάρχους του νομού.


Πληροφορίες και από Verianet.gr / Φωτογραφίες από fb (Αρχική: Ο Υπουργός με τους Πρόεδρο και Γραμματέα Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας - 2η: Με το ΔΣ της Ένωσης αστυνομικών Υπαλλήλων Συνοριακής Φύλαξης Ν. Ημαθίας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο