"Εμφύλια" διαμάχη στην Αστυνομία της Ημαθίας


Ενώ η κατάσταση στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο επικρατούν πρωτοφανείς συνθήκες και αστυνομία και στρατός προσπαθούν να αποτρέψουν τις χιλιάδες μεταναστών που συρρέουν καθ' όλη την συνοριακή γραμμή, ο Ημαθιώτης πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Συνοριοφυλάκων Παναγιώτης Χαρελάς "τα βάζει" με την διοίκηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας,.

Ο κ. Χαρελάς κατηγορεί την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας ότι δεν στέλνει προσωπικό από την Υπηρεσία Διαχείρισης Μετανάστευσης Ημαθίας στα σύνορα του Έβρου, επικαλούμενη έλλειψη προσωπικού, ενώ είχε προηγουμένως να αποσπάσει προσωπικό για ελέγχους για τον αντικαπνιστικό νόμο. 

Η απάντηση από την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας ήταν άμεση και απόλυτη. Όπως αναφέρει, έχει αποσταλεί προσωπικό, ωστόσο δεν δίνει στοιχεία για λόγους υπηρεσιακούς και κρατικής ασφάλειας, ενώ βλέπει ασέβεια στα λεγόμενα του κ. Χαρελά προς τους αστυνομικούς της Ημαθίας που έχουν αποσταλεί στον Έβρο.

Η ανάρτηση Χαρελά στα social media:
Συγχαρητηρια στην Αστυνομική Διευθυνση Ημαθίας που ... αδυνατεί να συνδράμει με προσωπικό από την Υπηρεσία Διαχείρισης Μετανάστευσης στα σύνορα του Έβρου για να αντιμετωπιστεί το μεταναστευτικό, λόγω λειψανδρίας αφού προηγουμένως τέθηκε η προτεραιότητα να αποσπαστεί δύναμη για ελέγχους για τον ...αντικαπνιστικό νόμο.
Αυτή είναι η απαξίωση αυτών των Υπηρεσιών που έπρεπε σήμερα να αποτελούν προτεραιότητα για όλους και με ετοιμότητα για ότι χρειαστεί. Δυστυχώς οι ευθύνες είναι πολλές.


Η απάντηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας:
Από την Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας ανακοινώνεται εις απάντηση των αναφερόμενων σε προσωπικό λογαριασμό (Facebook) του Προέδρου της ΠΟ.ΣΥ.ΦΥ., κ. ΧΑΡΕΛΑ Παναγιώτη και εν συνεχεία αναπαραγωγή αυτών σε διαδικτυακούς ιστότοπους, ότι είναι παντελώς ψευδή και ανυπόστατα μη γνωρίζοντας πραγματικά περιστατικά και υπηρεσιακές ενέργειες. Λόγοι υπηρεσιακοί και κρατικής ασφάλειας δεν επιτρέπουν την δημοσίευση στοιχείων, προσώπων και μέσων, στην εν λόγω αναφορά, πλην του ότι η Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας συμμορφώθηκε και ενήργησε σύμφωνα με τις διαταγές του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας.
Τους λόγους αναγραφής των αναφερόμενων γνωρίζει μόνο ο ίδιος αλλά σε κάθε περίπτωση αποτελούν ασέβεια στους Αστυνομικούς που εκτελούν υπηρεσία κάτω από αντίξοες συνθήκες, τιμώντας την ιδιότητα που φέρουν, υπερβάλλοντας εαυτόν και προσωπικές υποχρεώσεις.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο