«Λαϊκά και Αιρετικά» (13/3): Δήμαρχος Βέροιας, Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου, πρατηριούχος καυσίμων μιλούν στον ΑΚΟΥ 99,6 για μέτρα και συνέπειες λόγω κορωνοϊού


Ακούστε στην καθημερινή εκπομπή του ΑΚΟΥ 99,6 «Λαϊκά και Αιρετικά» της Παρασκευής 13 Μαρτίου 2020, με τους Ζήση Μ. Πατσίκα και Νίκο Βουδούρη:

- Ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης μιλά τηλεφωνικά για τα μέτρα του Δήμου για την πρόληψη του κορωνοϊού και βγάζει την είδηση ότι σχεδιάζεται κλειστό γυμναστήριο κάτω από την Εληά. 

- Η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας Αθηνά Πλιάτσικα – Τσιπουρίδου μιλά για την εικόνα στην αγορά και τα αιτήματα που καταθέτουν ως ελάχιστα μέτρα στήριξης του εμπορικού κόσμου που πλήττεται οικονομικά 

- Η Κική Σιδηροπούλου από το πρατήριο καυσίμων στον κόμβο Βέροιας στην Εγνατία Οδό μιλά για τα μέτρα προφύλαξης και τους διερχόμενους που σταματούν στο πρατήριο, μεταξύ των οποίων πολλοί από την Ιταλία (επαγγελματίες και ιδιώτες)

- Αναστολή καταχτητικών και άλλων συνάξεων ανακοίνωσε η Μητρόπολη Βεροίας, κλειστά θέατρα, σινεμά, μεγάλα κέντρα διασκέδασης κ.α. 

- Ορκίστηκε η νέα Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου

- Έφυγε από τη ζωή ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος 

Δείτε το βίντεο από την ζωντανή μετάδοση της εκπομπής μέσω fb:Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο