"Μένουμε σπίτι", αλλά ποιος προσέχει το... μαγαζί;


Μετά την αναστολή λειτουργίας την προηγούμενη εβδομάδα σε μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων για τους γνωστούς λόγους πρόληψης και αφού πλέον σιγά - σιγά άρχισε (έστω και με τον... βούρδουλα) να εμπεδώνεται το "μένουμε σπίτι", ήρθε η ώρα να δούμε και το "τι γίνεται στο μαγαζί...". 

Δυστυχώς, σύμφωνα με πληροφορίες του InVeria.gr, έχουν σημειωθεί κρούσματα διαρρήξεων σε καταστήματα που έχει δοθεί εντολή αναστολής λειτουργίας (έχουμε υπόψη περιστατικό και μέσα στη Βέροια), αφού - όπως φαίνεται - οι "λύκοι" βρήκαν την ευκαιρία να "χαρούν" στην αναμπουμπούλα. 

Δεν παρουσιάζουμε τα παραπάνω με σκοπό να προκληθεί πανικός, ωστόσο καλό είναι όσοι διατηρούν καταστήματα που θα παραμείνουν κλειστά και τις επόμενες μέρες να φροντίσουν να ελέγχουν συχνά τους χώρους τους, να πάρουν ό,τι χρήματα υπάρχουν και αντικείμενα αξίας. 

Από την άλλη, θα πρέπει να υπάρξει ιδιαίτερη ευαισθησία από τη "γειτονιά" των καταστημάτων αυτών. Οι περίοικοι θα πρέπει να ειδοποιούν τις αρχές αν δουν ύποπτες κινήσεις, ενώ θεωρούμε αυτονόητο ότι θα πρέπει να αυξηθούν σε μεγάλο βαθμό -  όσο το δυνατόν περισσότερο - οι περιπολίες της αστυνομίας, όλο το 24ωρο. 

Είναι γνωστό το φαινόμενο όσων εκμεταλλεύονται δύσκολες στιγμές για τις παράνομες δραστηριότητές τους. Ας τους την χαλάσουμε, όλοι μαζί!


Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο