Μόνο το ΑΙΓΕΣ Μέλαθρον θα λειτουργεί στην Ημαθία από τις 23 Μαρτίου και όσο ισχύει η αναστολή λειτουργίας των ξενοδοχείων


Δελτίο Τύπου από την Ένωση Ξενοδόχων Ημαθίας: Από το Υπουργείο Τουρισμού ανακοινώθηκε η αναστολή της λειτουργίας των ξενοδοχείων 12μηνης λειτουργίας έως τέλος Απριλίου, με την υποχρέωση να λειτουργεί ένα ξενοδοχείο ανά πρωτεύουσα περιφερειακής ενότητας και τρία ξενοδοχεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Η ευθύνη έπεσε στις τοπικές ενώσεις ξενοδόχων για ενημέρωση των στοιχείων της μονάδος που θα παραμείνει ανοικτή στην κεντρική διοίκηση. Εάν δεν υπήρχε πρόταση της τοπικής ένωσης τότε γίνεται επίταξη με απόφαση υπουργού.

Μετά από ενημέρωση των ξενοδοχείων στη ΒΕΡΟΙΑ και την γραπτή ή τηλεφωνική επικοινωνία όλα τα ξενοδοχεία απάντησαν αρνητικά έκτος του ξενοδοχείου ΑΙΓΕΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ που δέχεται να παραμείνει ανοικτό.

Προσωπικά θέλω να εκφράσω την αμέριστη συμπαράσταση μου με κάθε τρόπο και μέσο στη γενναία τούτη απόφαση της Αμαλία του Κωνσταντίνου και του Εμμανουήλ Παπαοικονόμου για έμπρακτη στήριξη της φιλοξενίας στην Ημαθία.

Η ευθύνη που αναλαμβάνουν είναι τεράστια και η συναδελφική στήριξη όλων μας είναι επιβεβλημένη.

Τα στοιχεία τους είναι Αιγές Μέλαθρον Hotel Διεύθυνση: Νέα περιφερειακή οδός Βέροιας - Νάουσας Τηλέφωνο 23310 77777   e-mail: info@aigesmelathron.gr

Η απόφαση θα ισχύσει από τα μεσάνυχτα της 22ας προς 23η Μαρτίου.

Με εκτίμηση
Δημήτρης Μάντσιος
Πρέδρος στην Ένωση των Ξενοδόχων της Ημαθίας

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο