Βέροια: Διάρρηξη στα γραφεία της Μητρόπολης - "Σήκωσαν" χρηματοκιβώτιο


Τα γραφεία στο υπόγειο της Μητρόπολης Βεροίας "χτύπησαν" άγνωστοι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης 17 Μαρτίου 2020 και σήκωσαν, κυριολεκτικά, το χρηματοκιβώτιο. 

Οι διαρρήκτες σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσε ο Αστυνομικός Διευθυντής Δ. Κούγκας, κατέβηκαν τα σκαλάκια, έσπασαν το λουκέτο της πόρτας και εισήλθαν στα γραφεία. Στον χώρο υπήρχε ένα μικρό χρηματοκιβώτιο, το οποίο δεν ήταν πακτωμένο και το πήραν μαζί τους. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η λεία των διαρρηκτών δεν ήταν ιδιαίτερα μεγάλη, αφού στο χρηματοκιβώτιο φυλασσόταν μόνο τα χρήματα για τις ανάγκες της ημέρας. Πρόκειται για τα γραφεία που συναλλάσσεται αρκετός κόσμος και προφανώς οι διαρρήκτες είχαν πληροφορίες και εικόνα για την κατάσταση που υπάρχει. 

Επίσης είναι ένα σημείο "τυφλό", που δεν έχει καλή ορατότητα  από τον δρόμο και έτσι μπόρεσαν να δράσουν με περισσότερη ευκολία. Δυστυχώς δεν υπήρχαν κάμερες, ωστόσο η Ασφάλεια ερευνά υλικό από γύρω καταστήματα, καθώς και πληροφορίες για να φτάσει στα ίχνη των διαρρηκτών.

Πηγή: laosnews.gr

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο