Τα μηνύματα πολιτικών αρχών της Ημαθίας για το Πάσχα 2020


Τις ευχές τους για τις ημέρες του Πάσχα δίνουν οι πολιτικές αρχές της Ημαθίας, με μηνύματα, κάρτες ή βίντεο.

Παρακάτω δημοσιεύονται τα μηνύματα των 4 βουλευτών της Ημαθίας, του Αντιπεριφερειάρχη και των Δημάρχων Βέροιας και Νάουσας (ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας δεν απέστειλε προς το παρόν μήνυμα).

Οι ευχές του Απόστολου Βεσυρόπουλου

Βιώνουμε όλοι μας μια πρωτόγνωρη δοκιμασία. Από αυτή τη δοκιμασία προέχει να βγούμε όλοι υγιείς, να προστατεύσουμε τους Έλληνες πολίτες, τη δημόσια υγεία και την κοινωνική συνοχή. Πήραμε έγκαιρα όλα τα αναγκαία μέτρα, συνεχίζουμε την προσπάθεια με πίστη, πειθαρχία και αισιοδοξία, αφού η πατρίδα μας αποτελεί υπόδειγμα στη διαχείριση της κρίσης και στον περιορισμό της έκτασης της πανδημίας. Σε λίγο καιρό όλα θα είναι διαφορετικά, θα είναι καλύτερα.
Άλλωστε στο τέλος του Γολγοθά υπάρχει ο θρίαμβος της ζωής, η Ανάσταση.
Από αυτή τη δοκιμασία βγαίνουμε πιο δυνατοί.
Εκτιμήσαμε αξίες που είχαν υποτιμηθεί.
Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών έδειξε υπευθυνότητα και αίσθηση καθήκοντος απέναντι στο κοινωνικό σύνολο.
Το Πάσχα αυτό είναι διαφορετικό.
Η χριστιανική πίστη όμως είναι ακόμα πιο ισχυρή. Δεν θα κάνουμε Ανάσταση στις εκκλησίες αλλά στα σπίτια μας. Ας κάνουμε όμως Ανάσταση και στις καρδιές μας.
Όλα θα αλλάξουν.
Όλα θα περάσουν.
Καλή Ανάσταση σε όλους, σε κάθε οικογένεια.
Με υγεία, πίστη, αγάπη και ελπίδα.

Απόστολος Βεσυρόπουλος 
Υφυπουργός Οικονομικών
Βουλευτής Ημαθίας










Οι ευχές της Φρόσως Καρασαρλίδου

Με μηνύματα αισιοδοξίας ας βαδίσουμε τις ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας, με το βλέμμα στραμμένο στους ευάλωτους συνανθρώπους μας και σε όσους δίνουν την μάχη στην πρώτη γραμμή, αυτού του αόρατου πολέμου που βιώνει η ανθρωπότητα.

Με την ευχή την επόμενη ημέρα, να σταθούμε όλοι όρθιοι και δημιουργικοί, εύχομαι Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!

Φρόσω Καρασαρλίδου
Βουλευτής Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ


Οι ευχές του Κώστα Καλαϊτζίδη

Εύχομαι ολόψυχα, η Ανάσταση του Χριστού, να φωτίσει τις ψυχές του κόσμου και να χαρίσει παντού ΥΓΕΙΑ – ΕΙΡΗΝΗ - ΑΓΑΠΗ – ΕΥΤΥΧΙΑ.

Κι επειδή η υγεία είναι ΚΑΙ στο χέρι μας, φέτος το Πάσχα ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ και φέρνουμε πιο κοντά την επιστροφή στην κανονική ζωή, ερχόμαστε πιο κοντά στο μέλλον που επιθυμούμε. 

Κώστας Καλαϊτζίδης
Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ημαθίας



Μήνυμα Δημάρχου Βέροιας για την Ανάσταση  

Με την ευκαιρία του εορτασμού της μεγαλύτερης γιορτής της Ορθοδοξίας, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους δημότες του Δήμου Βέροιας Καλή Ανάσταση. Εύχομαι το αναστάσιμο φως να φωτίσει τις ζωές όλων μας, χαρίζοντας ελπίδα και πίστη για ένα καλύτερο μέλλον, συναισθήματα που τα έχουμε τόσο πολύ ανάγκη τις κρίσιμες αυτές ημέρες που δοκιμάζεται η χώρα μας αλλά και ο υπόλοιπος κόσμος από τις πρωτόγνωρες συνέπειες της πανδημίας.

Ο φετινός εορτασμός του Πάσχα είναι πλέον αντιληπτό από όλους ότι δε θα είναι όπως τον γνωρίζαμε. Μπροστά στον κίνδυνο της περαιτέρω διάδοσης του κορονοϊού, δυστυχώς είμαστε αναγκασμένοι να στερηθούμε θρησκευτικά έθιμα και παραδόσεις αιώνων αλλά και τη δυνατότητα να γιορτάσουμε παρέα με αγαπημένα μας πρόσωπα. 

Είναι όμως, παράλληλα, μια ευκαιρία να αναδείξουμε αξίες όπως η αγάπη, η αλληλεγγύη και η αυτοθυσία για το συνάνθρωπο, αξίες που είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με το μήνυμα της Ανάστασης κι έχουμε ανάγκη σήμερα, όσο ποτέ άλλοτε, ως κοινωνία.

Το θείο Δράμα των Παθών του Κυρίου που συμβολίζει τη μετάβαση από τον πόνο και την οδύνη στην ελπίδα και την τελική νίκη, ας αποτελέσει για όλους μας πηγή έμπνευσης για την αντιμετώπιση των σημερινών προσωπικών και συλλογικών δυσκολιών.

Είμαι βέβαιος ότι με οδηγό την ανιδιοτελή αγάπη και την ελπίδα που εκπορεύονται από το αναστάσιμο μήνυμα και βαδίζοντας και οι ίδιοι στο δρόμο της αλληλεγγύης και της αγάπης για το συνάνθρωπο θα βγούμε σύντομα νικητές και πιο δυνατοί ως κοινωνία από τη δοκιμασία της πανδημίας. 

Χρόνια Πολλά και Καλή Ανάσταση
Κωνσταντίνος Χ. Βοργιαζίδης


Οι ευχές του Δημάρχου Νάουσας



Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο