ΚΕΠΑ on line: Συναυλίες του Δημήτρη Ερατεινού (27/5) και των ΤΑΚΙΜ - Αρετής Κετιμέ (29/5) με live stream στο FB


Δύο συναυλίες, η πρώτη του Δημήτρη Ερατεινού και η δεύτερη των ΤΑΚΙΜ και της Αρετής Κετιμέ, θα μεταδοθούν ζωντανά μέσα από την σελίδα της ΚΕΠΑ Δ. Βέροιας στο facebook θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη (27/5) και την Παρασκευή (29/5). 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΡΑΤΕΙΝΟΣ 
"Απ' της ψυχής μου το παράθυρο" 

Τετάρτη 27 Μαΐου ώρα 9.00 μ.μ. διαδικτυακά, μέσα από τη Σελίδα  https://www.facebook.com/kepadimouveroias/

Ο Δημήτρης Ερατεινός τραγουδάει και ο Αποστόλης Ζαφειρίου συνοδεύει με την κιθάρα και το λαούτο. Τα τραγούδια είναι οδηγός προς την λύτρωση και ολοκληρώνουν την έκφραση της ψυχής. Θα ακουστούν γνωστές μελωδίες και στίχοι που ψιθυρίζουμε συχνά τα βράδια. 

ΤΑΚΙΜ και ΑΡΕΤΗ ΚΕΤΙΜΕ
Συμμετέχει ο Γιάννης Νιάρχος
Παρασκευή 29 Μαΐου ώρα 9.00 μ.μ. διαδικτυακά, μέσα από τη Σελίδα  https://www.facebook.com/kepadimouveroias

Οι ΤΑΚΙΜ θεωρούνται το σημαντικότερο σχήμα σήμερα που ταξιδεύει την παραδοσιακή, και όχι μόνο, μουσική στις νεότερες γενιές, με φρέσκια ματιά και  σύγχρονο ήχο. Το ρεπερτόριο τους περιέχει στοιχεία από την κοινή παράδοση της Ελλάδας της ανατολικής Μεσογείου και των Βαλκανίων. 

Μαζί με την Αρετή Κετιμέ και την ιδιαίτερη φωνή του Γιάννη Νιάρχου μας υπόσχονται μια συγκινητική συναυλία, ταξιδεύοντάς μας στο χρόνο και τις εποχές, με κομμάτια μέσα από τον πλούτο της παράδοσής μας από όλη την Ελλάδα και τη Μικρά Ασία, μαζί με το προσωπικό ρεπερτόριο που έχουν διαμορφώσει.  

H εκδήλωση πραγματοποιείται με αφορμή την επέτειο Άλωσης της Κωνσταντινούπολης.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια